HelloVidék • 2019. október 31. 08:15
Egyre többen hajlanak a növényi táplálkozás felé, odafigyelve a természet alapanyagaira, az ételkészítés teljes folyamatára és az egészséges táplálkozásra. A HelloVidék a pécsi központú családi vegyszermentes gazdaságot és manufaktúrát kereste fel.
Az élő táplálkozás Amerikából indult el a hatvanas években, Magyarországon pedig a kétezres évek közepén kezdett ismertségre szert tenni az a relatív újnak számító táplálkozási forma, amelyben elsődleges szerepet kap a természet, a növények, az állatok szeretete és kölcsönös tisztelete és az ételek készítése sütés, főzés nélkül.
- mondta el a HelloVidék kérdésére Dr. Turi Glória, az élő ételek nagykövete, a NaTuri cégtulajdonosa és ügyvezetője (civilben jogász-közgazdász).
Ha kíváncsi vagy a teljes cikkre a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!