A jövőnk múlhat ezeken az alapanyagokon: bármelyik zöldségesnél megtalálod

HelloVidék2019. október 31. 08:15

Egyre többen hajlanak a növényi táplálkozás felé, odafigyelve a természet alapanyagaira, az ételkészítés teljes folyamatára és az egészséges táplálkozásra. A HelloVidék a pécsi központú családi vegyszermentes gazdaságot és manufaktúrát kereste fel.

Az élő táplálkozás Amerikából indult el a hatvanas években, Magyarországon pedig a kétezres évek közepén kezdett ismertségre szert tenni az a relatív újnak számító táplálkozási forma, amelyben elsődleges szerepet kap a természet, a növények, az állatok szeretete és kölcsönös tisztelete és az ételek készítése sütés, főzés nélkül.

Az a tapasztalatom, hogy egyre többen hajlanak a növényi táplálkozás felé, mert tudják, hogy egészséges és az is, hogy kíméletes a bolygó számára. Ráadásul az egyensúlyát vesztett test is képes a táplálkozás megváltozásával helyreállni, és beindítani az öngyógyító folyamatokat. Az ételek készítése számunkra egy alkotási, teremtési folyamat, melynek végeredményeként tényleg egyfajta csodák születnek. Benne van a harmónia és szépség, teljes összhangban


- mondta el a HelloVidék kérdésére Dr. Turi Glória, az élő ételek nagykövete, a NaTuri cégtulajdonosa és ügyvezetője (civilben jogász-közgazdász).

Ha kíváncsi vagy a teljes cikkre a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!

 

Címkék:
otthon, zöldség, táplálkozás, hello vidék,