Hatalmas összegért válna meg az özvegy a Kennedy-rezidenciától (képekkel)

Pénzcentrum2010. január 24. 11:32

Szűk félévvel férje, a néhai massachusettsi szenátor, Edward Kennedy halála után hirdette meg Victoria Kennedy a család washingtoni rezidenciáját. Az eladással megbízott ügynökség ugyan pontos összeget nem írt az ízlésesen berendezett ház mellé, de a becslések szerint, forintban számolva milliárdos tételről lehet szó.

Egy hét- és egy kilencmillió dolláros ház hirdetése közé került fel a washingtoni Kennedy-ház fotója. A néhai Ted Kennedy szenátor által a washingtoni tartózkodások alatt használt ház értéke nagyjából 8 millió dollár körül mozoghat, azaz körülbelül másfél milliárd forintra saccolják a Luxist portál ingatlanokkal foglalkozó szakértői.


Az Egyesült Államok kormányzati központjában található ingatlan Washington D.C. egyik előkelő negyedében épült. A ház klasszikus stílusú bejárati homlokzatának középpontjában a Fehér Ház bejáratához hasonlító rész látható a fotókon. Az előteret oszlopok övezik és a mennyezetről lógó lámpa is az elnöki rezidencia északi homlokzatára emlékeztet.


A ház berendezése kifejezetten elegáns, méltóságteljes benyomást kelt. A hat hálószobás házat még 1998-ban vásárolta a házaspár 2,775 millió dollárért.


A nappali krémszínű bútorai mellett éppen olyan jól mutat a kandalló, mint a keskeny faburkolatú könyvtárszoba végében.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


Bár a házban található egy világos 10 személyes étkező is, szűkebb körű étkezésekkor kiválóan használható a konyhában felállított kisebb étkezőasztal is. Étkezések előtt pedig a sport szobában vagy a beltéri úszómedencében fáraszthatja magát az épület leendő tulajdonosa.


A még mindig csak 55 éves Victoria Kennedy a hírek szerint nem költözik el Washingtonból. A környéken már vásárolt is magának egy kisebb, az igényeinek jobban megfelelő három hálószobás házat a fenti ingatlan árához képest potom 1,65 millió dolláros összegért.

Címkék: