2009-ben padlógázzal száguld a RE/MAX!

Pénzcentrum2009. január 23. 09:00

A RE/MAX Europe megállapodást kötött a Toyota Motorsporttal, amelynek keretében a Forma-1 versenyeken meg fog jelenni a nemzetközi vezető ingatlanos márka logója. A szerződés alapján a RE/MAX megjelenése jelentős mértékben növekedni fog ebben a sokak körében népszerű sportban. A márkanév a csapat valamennyi megjelenésén feltűnik, beleértve a Panasonic Toyota pilóta overálját, a szerelők sisakját és a boksz utca állványait.

Átlagosan 55 millió néző figyeli minden egyes versenyt a TV-ben. Mindkét cég vezetője örömmel üdvözölte azt a megállapodást, amely alapján a RE/MAX Europe a "Hivatalos Ingatlan Szolgáltatások Beszállítója" a Toyota Motorsport részére, és a piacvezető szerepet ezennel tovább tudja növelni.

"A RE/MAX Europe számára tökéletes párosítás, hogy egy olyan magas színvonalú sporttal társul, mint a Forma-1," mondta Chuck Lemire, a RE/MAX Europe Operatív Igazgatója. "A Toyota Motorsporthoz hasonlóan a RE/MAX Europe-nál szenvedélyünk a minőség, az újítás és a szolgáltatás. A társértékesítőink 38 európai országban minden egyes nap arra törekednek, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsanak. "Nagy örömünkre szolgál, hogy szövetkezni tudtunk a Toyota Motorsporttal, és meg vagyunk győződve arról, hogy ez a partnerség jelentősen tovább fogja növelni a RE/MAX ismertségét, és tudatosítani fogja az emberekben, hogy az ingatlannal kapcsolatban a RE/MAX a megfelelő partner."

A Toyota Motorsport elnöke, Tadashi Yamashina kijelentette, hogy nagy örömükre szolgál az, hogy a RE/MAX Europe lett a csapatuk egyik Hivatalos Beszállítója. "Megtiszteltetés egy olyan márka támogatását magunkénak tudni, mint a RE/MAX Europe, és keményen meg fogunk dolgozni mind a versenypályán, mind azon kívül, hogy sikereket érjünk el" - mondta. "Mindenki számára ismert a nemzetközi gazdasági helyzet, így kifejezetten pozitív, hogy egy ilyen helyzetben újabb partner csatlakozott az egyre növekvő portfóliónkhoz."

A RE/MAX Europe az első hivatalos megjelenése a Panasonic Toyota versenyek során a csapat online megjelenésekor történt, amikor bemutatták az új Forma 1-es autót. A RE/MAX-Toyota partnerség természetes az európai ingatlanpiaci vezető cég részére, amely társaság forradalmasította az ingatlanszakmát azáltal, hogy megalkotta - és azóta is gyakorolja - miszerint: "A saját vállalkozásod irányítod, azonban nem vagy egyedül."

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A RE/MAX Europe regionális igazgatói a franchise tulajdonosokat segítik a toborzás, megtartás során, és támogatják a társértékesítőket. A franchise tulajdonosok motiválják a társértékesítőiket, azáltal, hogy adminisztratív, oktatási és üzleti támogatást biztosítanak a számukra. A társértékesítők pedig kiaknázzák a RE/MAX hálózat által nyújtott előnyöket.

Mindenkinek az előnyére válik a partnerség: a regionális igazgatók, a franchise tulajdonosok, a társértékesítők - és legfontosabb, hogy az ügyfelek részére, akik professzionális tanácsadást kapnak és teljes körű szolgáltatásnyújtást az ingatlan tranzakcióik során. A cégünk neve mindent elmond: RE, mint Real Estate, azaz Ingatlan. MAX, mint Maximum. A cég 1973-as, Denver, Colorado-ban történő megalapítása óta folyamatos terjeszkedéssel nemzetközi óriássá nőtte ki magát, és már 67 országban jelen van.

Címkék: