Gigaleállás jön csütörtökön! Akadozhat a készpénzfelvétel, a kártyás fizetés terminálon és online is

Pénzcentrum2024. október 23. 11:28

"Fejlesztési okokból 2024. október 24-én hajnali 1 órától 5 óráig nem lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere, ami miatt – ezen időszakban – a fizetési terminálokon és online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP logós kártyákkal nem lehet fizetni és készpénzt felvenni" - közölte ügyfeleivel az OTP.

"A tervezett fejlesztések bankszünnapnak számítanak akkor is, ha a szolgáltatások csak rövid ideig, és nem egy teljes napig szünetelnek a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286§ szerint" - írták.

Aki tehát október 24-én hajnalban 1 és 5 óra között szeretné használni bankkártyáját, vagy készpénzt venne fel, az készülhet rá, hogy nem feltétlenül fügnak működni a tranzakciók. Ezért jó, ha tartunk magunknál elég készpénzt, ha hajnalban vásárolnánk valamit! Az online vásárlást, fizetést pedig érdemes már hajnal 5 utánra halasztani, vagy 1 óra előtt még letudni.

Címkék:
vásárlás, fizetés, bankkártya, megtakarítás, otp, online, online kereskedelem, online vásárlás, kártyás fizetés, online fizetés, online rendelés, készpénzfelvétel, online bankolás, bankkártyás fizetés, kártyás vásárlás,