Fontos limit csökkentéséről döntött a hazai nagybank: erről minden ügyfélnek tudnia kell

Pénzcentrum2024. augusztus 13. 10:58

"Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink biztonsága érdekében 2024. augusztus 15-én a CIB Bank Online, valamint a CIB Bank Mobilalkalmazásban beállított tranzakciós limitek módosításra kerülnek" - közölte ügyfeleivel a pénzintézet. A limitmódosítás kizárólag lakossági ügyfeleinket érinti. 2024. augusztus 16-ától a napi utalási limit 1 millió forintra, a havi limit 30 millió forintra módosul.

"Ez egy automatikus beállítás az Ön védelme érdekében" - közölte a CIB a tranzakciós limitek módosítása kapcsán. Arról is tájékoztattak, hogy az autimatikus módosításról függetlenül a „Beállítások/Termékek és szolgáltatások/Tranzakciós limitek” menüpontban bármikor lehetőségük van az ügyfeleknek tovább csökkenteni, vagy akár szükség szerint a fent írt összegekhez képest megnövelni a beállított utalási limiteket a meghatározott maximum értékhatárokig.

A limitek a CIB Bank Mobilalkalmazás és CIB Bank Online csatornákon indított átutalási megbízásokra is vonatkoznak - írták. Továbbá, ha a már korábban beállított limit értéke kisebb volt, mint az új tranzakciós limitek, akkor a beállítást nem végezik el, azaz nem növelik meg az ügyfelek által korábban beállított limiteket. 

Címkék:
bank, megtakarítás, utalás, átutalás, cib, limit, tranzakció, cib bank,