Így áll most a leggazdagabbak listáján Balogh Levente: bevallotta, nem is számolja, mennyi pénze van

Pénzcentrum2024. május 18. 20:25

Én egyáltalán nem számolom a vagyonomat, nem érdekel, hányadik helyen vagyok - mondta Balogh Levente miután a friss összesítés szerint jelenleg ő a 64. leggazdagabb magyar, a vagyonát 39,6 milliárd forintra becsülik. A Szentkirályi-vezér szerint egyébként szükség van ilyen listákra.

A héten jelent meg a 100 leggazdagabb magyar friss listája, az élen Mészáros Lőrinc áll, aki 990 milliárdos vagyonnal rendelkezik – ez 50 százalékkal nagyobb, mint tavaly, amikor 660 milliárd forintos becsült összeg jelent meg a neve mellett. Magyarország leggazdagabb emberét idén is Csányi Sándor követi a listán; az OTP-vezér becsült vagyona 700 milliárdra nőtt az egy évvel korábbi 610 milliárdról. Megőrizte harmadik helyét Felcsuti Zsolt, bár az MPF Holding többségi tulajdonosának vagyona szerényebb mértékben emelkedett: 460 milliárd forintról 486 milliárdra. 

Balogh Levente a 64. leggazdagabb magyarnak számít, a vagyonát 39,6 milliárd forintra becsülik. A Szentkirályi-vezér most a Fókuszban beszélt arról, miként értékeli a gazdaglistán elfoglalt helyét.

Én egyáltalán nem számolom a vagyonomat, nem érdekel, hányadik helyen vagyok. Ez egy szükséges rossz, hogy úgy mondjam. Régen azt mondtam egyébként, hogy szükség van egy ilyen listára, mert míg a kommunizmusban az állam tartotta el az embereket, addig a modern világban, a kapitalizmusban a kapitalisták. Azok a kapitalisták, akik ezen a listán vannak. Ma viszont már megint megfordult a helyzet, mert nagyon sok ügyeskedő van a mai világban is

- mondta. Kifejtette, nem szereti, amikor milliárdos üzletembernek hívják, "nem ez a lényege annak, amit csinálok. Az életutam, életmunkám mindig az volt, hogy létrehozzak és alkossak, emellett persze, nem bánom, ha pénzt is termelünk, és ezzel a pénzzel el tudunk tartani családokat."

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: RTL Magyarország

 

Címkék:
megtakarítás, leggazdagabb, leggazdagabb magyarok, milliárdok, milliárdosok, balogh levente, szentkirályi ásványvíz,