Milliós fizetéssel keresnek légiutas-kísérőket Magyarországon: diploma nem feltétel, így lehet bekerülni

Pénzcentrum2024. október 23. 10:46

Légiutas-kísérőket toboroz az Emirates Budapesten - derül ki a honlapon található felhívásból. Október 28-án tartanak meghallgatást, ahová várják a feltételeknek megfelelő jelölteket. Az átlagfizetés a tájékoztatás szerint - a mindenféle egyéb juttatás mellett - 10 802 dirham, vagyis több mint 1 millió forint havonta.

Az Emirates olyan jelentkezőket vár a légiutas-kísérő pozícióra, akik folyékonyan beszélnek és írnak angol nyelven, a további nyelvek ismerete előnyt jelent. A jelentkezőnek legalább 160 cm magasnak kell lennie és a karjával el kell érnie a 212 cm magasságot. Olyan személyek alkalmasak, akik képesek teljesíteni az Egyesült Arab Emírségek munkavállalási vízumkövetelményeit, legalább 21 évesek. Elvárás a legalább 1 év vendéglátói vagy ügyfélszolgálati tapasztalat, középfokú végzettség. Az is fontos, hogy a jelentkezőnek ne legyen olyan helyen tetoválása, amelyet az Emirates légiutas-kísérő egyenruhája nem takar el.

A légiutas-kísérők fizetése a béren kívüli juttatásokon túl három részből tevődik össze. A fix alapbér 4835 dirham, az egyes légijáratok óradíja átlagosan 66,30 dirham, illetve van tengerentúli pótlék bizonyos járatok esetén. Az átlagfizetés így 10 802 AED havonta (~ 2 940 USD, 2 755 EUR vagy 2 330 GBP) a honlap szerint, amely több mint egymillió forint, bármely valutában is nézzük.

Címkék:
hrcentrum, utazás, fizetés, bér, munkahely, diploma, légitársaság, munka, állás, légiutas-kísérő, feltétel, átlagfizetés, emirates, pozíció,