600 ezres fizetésért keresnek pultost, lángossütőt a karácsonyi vásárokba: végzettség sem kell

Pénzcentrum2024. október 9. 19:04

Már javában keresik a munkaerőt a közelgő karácsonyi vásárokra, amelyek Budapesten és több vidéki városban is elindulnak hamarosan. A népszerű helyszínekre, mint a Szent István tér, a Vörösmarty tér vagy a Deák Ferenc tér, különböző pozíciókba várják a jelentkezőket. Az órabérek tavalyhoz képest emelkedtek, így most akár 600 ezer forintot is megkereshetnek a munkavállalók egy hónap alatt, ha teljes munkaidőben dolgoznak.

Mint ahogy arról beszámoltunk korábban, már csak pár hét, és kezdődnek a karácsonyi vásárok Európa szerte, Budapesten és a vidéki magyar nagyvárosokban is. Már el is indult a munkaerőtoborzás, embereket keresnek a Szent István térre a Bazilikához, a Vörösmarty térre és a Deák Ferenc térre is. 

Egy Facebook csoportban talált hirdetés szerint hetente 4-6 napot kell dolgozni, naponta 12 órát. Minden hétfőn fizetik ki a munkavállalókat, akiket be is jelentenek hivatalosan. Naponta 2 étkezés biztosított, ahogy védőital is. Elvárás persze az angol nyelvtudás, az olasz előnyt jelent. Az alábbi nyitott pozíciók vannak:

  • pultos (étel, ital) - 2500 forint/óra
  • lángos készítés (dagasztás géppel, nyújtás, sütés) - 2500 forint/óra
  • pakoló, árufeltöltő - 2200 forint/óra
  • egész lazac füstölése, pácolása, saláták készítése - 2400 forint/óra
  • konyhalány, mosogató - 2200 forint/óra
  • szakács - 3000 forint/óra

Ha heti 5 napos munkarenddel számolunk, napi 12 órában, könnyeb kiszámolhatjuk, hogy egy hónap alatt 600 ezer forintot lehet keresni a 2500 forintos órabérrel nettóban, hiszen az órabérek is úgy vannak megadva.

Loading...

500-zal jobb

A tavalyi évben is találtunk hasonló toborzó hirdetéseket karácsonyi vásárokba, tehát tudjuk, hogy egy év alatt 500 forinttal mentek feljebb az órabérek.

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 699 918 forintot igényelnél 6 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 53 004 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 12,86%), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 53 149 forintos törlesztőt (THM 12,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
hrcentrum, forint, karácsonyi vásár, magyar, órabér, toborzás,