Pénzcentrum • 2017. január 24. 18:28
Ma reggel 8 órakor indult a 30. Bocuse d'Or világdöntő, és a mai nap egyben a magyar csapat versenynapja is volt. Széll Tamás és csapata 9.50-kor láttak hozzá a két versenyétel elkészítéséhez. Mutatjuk, milyen ételek készültek a versenyen.
Dél-Korea
Dánia
Chile
Franciaország
Hollandia
Magyarország
Magyarország
Kiugrási lehetőség a magyar konyhának
Néhány éve még szinte senki sem gondolta, hogy a magyar csapat egyszer komoly reményekkel indulhat a lyoni döntőbe. Széll Tamás séfnek a Bocuse d'Or első magyar résztvevőjeként 2013-ban a tizedik helyet sikerült megszereznie.
- árulta el nemrég egy sajtótájékoztatón az Európa-bajnok, aki tavaly májusban megnyerte szakácsolimpia európai döntőjét.
Hamvas Zoltán, aki Magyarországot képviseli a 24 tagú zsűriben elmondta: tizenegy nyertes volt eddig a világon, a verseny győztes séfjének és csapatának alapvetően változik meg az élete, de az egész ország gasztronómiájára másképp tekintenének, ha komoly eredményt sikerülne elérni.