Családi pótlék megvonás igazolatlanok miatt: perpatvar a hivatalban

Pénzcentrum/MTI2011. március 11. 19:02

Gyorsított eljárással állítanak bíróság elé egy asszonyt, aki egy kenderesi hivatalban magából kikelve kiabált az ügyintézővel. A nő azért háborodott fel, mert nem kapta meg a családi pótlékot, mivel a tanköteles lánya a megengedettnél többször hiányzott az iskolából.

A családtagjaival a hivatalba érkező nő egy pecsétet is megrongált, amikor leverte az asztalról - mondta a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A szitkozódás után az asszony és a vele lévők távoztak.

Az intézmény vezetőjének bejelentése alapján azonban a rendőrök felkutatták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően garázdaság miatt indított ellene a Karcagi Rendőrkapitányság, és gyorsított ügymenetben bíróság elé állítja.

 

Már egymillió forint a nyomravezetői díj a kovácsvágási emberölés ügyében

Gaskó Bertalan a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a nyomozás eddigi adatai szerint január 26-án, az éjszakai órákban ismeretlen tettes behatolt Kovácsvágáson egy családi házba, majd bántalmazta az ott lakó 80 éves idős asszonyt, aki a helyszínen meghalt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a korábban kitűzött nyomravezetői díjat egymillió forintra emelte.

A bejelentéseket várja a Rendőrség: munkaidőben a 06-46/514-500/21-79, munkaidőn túl pedig a 107 vagy 112-es telefonszámokon. A bejelentő személyét a hatóság bizalmasan kezeli.

Címkék: