A ruha igenis teszi az embert (x)

Pénzcentrum2010. szeptember 5. 08:02

Hasonlítsuk össze a ballagási öltönyünket a mai öltönyeinkkel? Ugye látható a különbség, ha tükörbe nézünk. Igen, az elegáns megjelenés és az ápoltság egyaránt fontos az élet minden területén, mert magabiztosságot kölcsönöz és ezáltal erősíti külső kisugárzásunkat...Kamaszkorban még nem számított, hogy gyűrött, farzsebből előhúzott pénzzel fizettünk. Ha éppen olyan szubkultúrához tartoztunk, akkor a bő nadrág, vagy az oldalláncra felfűzött pénztárca, de adott esetben a vállig lenőtt, zsíros haj sem ciki, hanem menő volt. És talán elmormogtuk magunkban azt is az érettségi reggelén, hogy "öltönyt csak a legvégső esetben."Az ízlésünk társadalmi státuszunk változásával együtt változik. Igen, egy jó öltönyben megjelenni nem csak vonzóvá teszi a férfit, de tekintélyt sugároz. Vannak munkakörök, ahol a megjelenés, a ruhánk minősége kommunikál. Ha tárgyalunk, meg kell adnunk a tisztelet a másik félnek, és nem is engedhetjük meg magunknak, hogy alulöltözöttségünk miatt ne kezeljenek partnernek bennünket. Az első, és a mostani öltönyünket összehasonlítva láthatjuk csak, hogy a belső és külső elvárásoknak megfelelően a ruházkodási igényeink mennyit változtak kamaszkorunk óta. A növekvő igények a pénzügyi szolgáltatások terén is jelentkeznek - ezt ismerte fel a Raiffeisen Bank is, és ezért hozta létre Premium Banking szolgáltatást. Mindenki számára eljön az az idő, amikor igényli a megkülönböztetett kiszolgálást pénzügyeiben is, amikor szeretne kiállni a sorból és időpontra érkezni banki tanácsadójához. Aki felhívja, ha mozgás van a számláján, fordul a betétje, elkészült a hitelkártyája, vagy ha van egy új befektetési lehetőség. Természetesen Ön is bármikor telefonálhat, hiszen tanácsadója megadja a mobilszámát. Ha már nem elegendő a lakossági alapszolgáltatás, de még nem igényli a privátbanki exkluzivitást, válassza a Raiffeisen Premium Banking szolgáltatást. Premium ügyfélként személyes tanácsadója segít eligazodni a pénzügyek világában, legyen szó a legegyszerűbb dolgoktól a legbonyolultabbakig és mindemellett életciklusához igazodó pénzügyi tervet is készít anyagi biztonságának megteremtése érdekében.

Célunk az, hogy megkülönböztetett figyelmünket nap mint nap érezze, és élvezhesse az elsőbbségi bankolás minden előnyét. Raiffeisen Premium Banking - különbség jó és kiváló között.
A Premium szolgáltatás igénybevétele feltételekhez kötött, további információért látogasson el a http://www.raiffeisen.hu/premium oldalra, illetve időpont egyeztetés céljából hívja 24 órás ügyfélszolgálatunkat a 06-40-488-488 számon.(x)

Címkék: