Behajtók zaklatják Tóth Gabi volt párját: súlyos a helyzet, minden egy irányba mutat

Pénzcentrum2024. október 9. 20:24

Trapkapitány, miután új tulajdonosa lett egy lakásnak, különös problémákkal szembesült, amelyek a korábbi lakó elmaradt tartozásaiból adódtak, derült ki a közösségi médiában megosztott videójából. 

Trapkapitány, miután új tulajdonosa lett egy lakásnak, különös problémákkal szembesült, amelyek a korábbi lakó elmaradt tartozásaiból adódtak. Az egyik ilyen helyzet az internet bekötésével kapcsolatos volt. "Az internet befizetéskor pontosabban a DIGI befizetéskor kiderült, hogy az előző tulajnak itt van még valami tartozása, és akkor addig, amíg én azt nem rendezem, addig nem köthettek ide" – mesélte. Szerencsére a szolgáltatóval sikerült megegyeznie, és végül új szerződést tudott kötni, így megoldódott az internet bekötése.

Azonban a történet itt nem ért véget. Trapkapitány elmondása szerint a lakcímére továbbra is érkeznek levelek, amelyek már nem is az előző, hanem a két tulajdonossal korábbi lakó tartozásait követelik.

Mind a mai napig... Pannon hiteltől, vagy Pannon behajtóktól jönnek már levelek az én címemre, egy kettővel ezelőtti tulajnak a tartozásával kapcsolatban

– mondta el a TikTokon közzétett videójában. Hiába próbálja elmagyarázni, hogy ő a jelenlegi tulajdonos, a behajtók nem veszik figyelembe ezt a tényt, és továbbra is érkeznek a követelések.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ez a helyzet nemcsak zavaró, hanem aggodalomra is okot ad. Trapkapitány attól tart, hogy egy nap a félreértés miatt komolyabb lépések következhetnek. "Most ilyenkor mi van? Tehát egy ilyen bürokráciai félreértés miatt majd egyszer így rám rúgják az ajtót, és arra nyerem félre a csirkepörköltet, mert ezek azt hiszik, hogy amaz lakik itt" – fejezte ki aggodalmát. 

Címkék:
hitel, lakáshitel, celeb, behajtó, hiteltartozás,