Kitálalt a Barátok Közt két sztárja: súlyos hitelcsapdába kerültek, mindenük odalett

Pénzcentrum2024. augusztus 7. 09:53

A Barátok Közt két sztárjának is majdnem ráment mindenük a devizahitelre, hiába voltak ugyanis sorozatsztárok, azért nem tömte ki őket a pénz - adta hírül a hot! magazin.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó annak idején majdnem csődbe mentek és elvesztették a házukat. Ahogy a lapnak mesélték, "amikor elkezdtük tervezni, hogy összeházasodunk és gyermekünk lesz, családi házba akartunk költözni. Az akkori anyagi helyzetünk azt engedte meg, hogy egy lepukkant házat vegyünk meg, és felújítsuk".

A felújítás során sokmindent ők végeztek, és ahogy Kinizsi Ottó fogalmaz, "bár sorozatsztárok voltunk, ez nem jelentette azt, hogy elöntött bennünket a pénz. Mi is olyan svájcifrank-hitelesek voltunk, akik már visszafizették a hitelüket, és még akkor is annyival tartoztak, mint amennyit eredetileg felvettek." A helyzetet csak úgy tudták megoldani, hogy eladták azt a házat, ami hosszú évek alatt újítgattak. A csődtől igazából ez az eladás mentette meg őket, ami után tudtak venni egy kisebbet.

Címkék:
hitel, devizahitel, barátok közt, devizahitel károsult, hitelek, devizahitelesek, devizahitelek, devizahitel károsultak,