Itt az eMAG óriási bejelentése: komoly változás jön az óriáswebáruházban, sok vásárló örülhet

Pénzcentrum2024. július 9. 20:32

Június hónapban háztartási nagygépet, okostelefont és tévét vettek részletre a legtöbben azok közül, akik az áruhitelt választották. Az új partnerséggel az eMAG a Cetelem és a Cofidis áruhiteleit egészíti ki új konstrukciókkal. Az eMAG Magyarország stratégiai partnerséget kötött az OTP Bankkal. 

A részletfizetést kínáló új szolgáltatás az eMAG által értékesített termékekre vonatkozik, az online zajló igénylési folyamatot követően lehet igényelni. A bevezető kampány keretében az OTP 4 és 20 hónapos futamidejű konstrukciói 0%-os THM-mel érhetőek el az oldalon - más, kamatos ajánlatokkal egyetemben.

A forgalmazott termékek esetében elérhető áruhitellel történő részletfizetés mobil vagy asztali böngészőből egyaránt elvégezhető. A felhasználók a termék kosárba helyezését követően, a fizetési folyamat során választhatják ki az áruhitellel való fizetést. Azok számára, akik a személyes ügyintézést részesítik előnyben, az áruhitelre történő vásárlás az eMAG budapesti Etele Plázában lévő zászlóshajó üzletében is elérhető - a digitálisan felkészült vásárlók személyes ügyintézés esetében is papírmentesen intézhetik az igénylést.

Az áruhitelek bevezetésétől számított első két júniusi héten a legtöbben háztartási nagygépet, okostelefonot és televíziót rendeltek. A notebookok és háztartási kisgépek részletre történő vásárlása szintén népszerű volt az ügyfelek körében. A portál tapasztalatai szerint a nyár beköszöntével nőtt a legjelentősebben a hitelre vásárolt okostelefonok aránya: ez nem meglepő, hiszen a nyaralók közül sokan most vásárolnak olyan új készülékeket, amelyek jobb akkumulátor-üzemidőt kínálnak, vagy jobb minőségű fotók és videók rögzítésére alkalmasak.

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék:
hitel, otp, online vásárlás, emag,