Figyelem! Leállás jön a hazai nagybanknál: egy ideig a mobilbank sem lesz elérhető

Pénzcentrum2024. június 20. 17:17

Informatikai rendszerét fejleszti a bank, ezért két órán át nem lesz elérhető a mobilbanki szolgáltatás.

Ma este, június 20-án 22 órától nem lesz elérhető a K&H mobilbankja - erről maga a pénzintézet küldött figyelmeztető üzenetet az ügyfeleinek.

A bank azt írja, hogy informatikai rendszereiket fejlesztik, és emiatt nem lesz elérhető a mobilbank-szolgáltatás. Jó hír viszont, hogy az előzetes tervek szerint csak két óráig lesz ez így: éjfélre azt ígérik, hogy már újra elérhető lesz a szolgáltatás.

Hogyan kellene korlátozni a mobiltelefon-használatot az iskolában?

Az országgyűlés nemrégiben egy új jogszabály-módosítást fogadott el, amely lehetővé teszi a diákok iskolai mobiltelefon-használatának korlátozását. A módosítás szerint a kormány jogosult lenne meghatározni azokat a tárgyakat, amelyeket tilos az iskolákba és kollégiumokba bevinni, illetve azokat, amelyeket csak igazgatói engedéllyel lehet az órákon használni. Ugyanakkor a kérdés egyelőre igencsak megosztja a szülőket, így most leginkább az ő véleményükre vagyunk kíváncsiak, hogyan is kellene rendezni a gyeremekek iskolai mobiltelefon-használatát. Kérjük, segítsd a munkánkat és töltsd ki az alábbi, anonim kérdőívünket.

Címkék:
mobilbank, bank, leállás, szolgáltató, szolgáltatás, hazai, szolgáltatások,