Újabb biztató hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról: kikerült az intenzív osztályról

Pénzcentrum2024. október 24. 09:54

Sallai Nórát, a Jóban Rosszban színésznőjét súlyos autóbaleset érte szeptember végén, amelyben ötéves kisfia, Bende életét vesztette. Nórát életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol több operációt hajtottak végre rajta, és hetekig válságos állapotban, intenzív osztályon kezelték. A színésznő életét irányított véradással is támogatták, és az orvosok kitartó munkájának köszönhetően állapota javulni kezdett, bár továbbra is súlyos maradt- tudta meg a Blikk. 

Ahogy azt mi is megírtuk korábban nemrégiben újabb biztató fejlemények érkeztek: Nóra lekerült a lélegeztetőgépről, és átszállították egy rehabilitációs intézetbe, ahol folytatják a kezelését. Miután stabilizálódott az állapota, az orvosok és a család egyetértésben úgy döntöttek, hogy a további felépüléséhez már más típusú ellátás szükséges. Bár még nem tért magához teljesen, képes önállóan lélegezni, és időnként kinyitja a szemét, ami jó jel.

A rehabilitációs intézetben a legjobb szakemberek gondozzák, és bár állapota még mindig rendkívül súlyos, lassú javulás tapasztalható. A kezelőorvosok továbbra is figyelemmel követik a felépülését, és várják, hogy a színésznő teljesen magához térjen, hogy felmérhessék további kezelésének irányát.
 

Címkék:
egészség, kórház, baleset, halál, színésznő, autóbaleset,