Biztató hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról

Pénzcentrum2024. október 16. 12:43

Biztató hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról - számolt be a Blikk. A súlyos autóbalesetet szenvedett színésznő, Sallai Nóra állapotában pozitív változások tapasztalhatók. Bár még mindig kritikus helyzetben van, az elmúlt napokban jelentős előrelépések történtek felépülésében.

A lap információi szerint Sallai Nóra már képes önállóan lélegezni, ami komoly fejlődést jelent az eddigi állapotához képest. Emellett egyre gyakrabban nyitja ki rövid időre az egyik szemét, ami szintén biztató jel. Szakértők szerint azonban még hetekbe telhet, mire teljesen visszanyeri eszméletét.

A tragikus baleset, amely szeptember végén történt Alsónémediben, nemcsak Sallai Nórát, hanem családját is mélyen megrázta. A színésznő ötéves kisfia, Bende életét vesztette a balesetben, ami hatalmas fájdalmat okozott szeretteinek. Nórát súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol azóta is intenzív kezelés alatt áll.

Az elmúlt két hétben az orvosok több műtétet hajtottak végre a színésznőn. Jelenleg minden tervezett beavatkozást elvégeztek, és most arra várnak, hogy Nóra magához térjen. A további kezelési tervet az ekkor tapasztaltak alapján fogják meghatározni.

Egy bennfentes forrás elmondta: "Bár tényleg a javulás jelei láthatóak, még mindig válságos Nóri állapota. Már gép nélkül, önállóan lélegzik, ami nagy lépés. Még nagyrészt alszik, de egyre többször nyitja ki pár pillanatra az egyik szemét."

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 699 918 forintot igényelnél 6 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 53 004 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 12,86%), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 53 149 forintos törlesztőt (THM 12,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az orvosok szerint normális, hogy a beteg még nincs teljesen tudatánál. Általában 2-3 hétnyi altatás után hetek kérdése, mire egy páciens teljesen magához tér. Amint Nóra ébren lesz, az orvosok fel tudják mérni a további sérüléseket, azok súlyosságát, és hogy miként reagál a kezelésekre.

 

Címkék:
egészség, orvos, baleset, műtét, színésznő, orvosok,