Újabb baleset történt a Nemzeti Színházban: kijöttek a mentők, kórház lett a vége

Pénzcentrum2024. október 11. 18:25

Csütörtök este megsérült egy néző a Nemzeti Színházban - írta meg a Telex. A baleset oka az volt, hogy az egyik néző megbotlott a nézőtér bejáratával szembeni bal oldali lépcsősoron és elesett. 

Újabb baleset történt a Nemzeti Színházban. A lap kérdéseire a színház válaszában azt írta, hogy a baleset az „Egy, kettő, három – Az ibolya” című előadás előtt történt a Gobbi Hilda Színpad közönségforgalmi részén, a büfé szintjén.

A néző megbotlott a nézőtér bejáratával szembeni bal oldali lépcsősoron és elesett. A színház nézőtéri dolgozói azonnal mentőt hívtak a nézőhöz. A mentők ellátták a sérültet, majd pár perccel később beszállították a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Klinikájára.

„A Nemzeti Színház hangsúlyozza, hogy minden előírásnak megfelelően jártunk el. A baleset helyszínét azonnal megvizsgáltuk és megállapítottuk, hogy a terület nem volt balesetveszélyes. A Színház a továbbiakban figyelemmel kíséri a sérült állapotát” – írta a balesetről a Nemzeti Színház. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a nézőt könnyebb fejsérüléssel szállították kórházba.

Mint arról korábban beszámoltunk, hemzseg a Nemzeti Színház a balesetektől: itt láthatók az elmúlt időszak balszerencsés eseményei, egy csokorba szedve:

Címkék:
egészség, kórház, baleset, néző, nemzeti színház,