Gryllus Dorka majdnem elvált: sokkoló, ami a férjével, Simon Kornéllal történt

Pénzcentrum2024. október 7. 09:54

Simon Kornél a Magyar Hang „Mindenki Függő” című műsorában nyíltan beszélt az alkohol- és drogfüggőségéről - írja a Blikk.

A színész-rendező az interjúban elmondta, a „lelki fájdalomcsillapítónak” használt alkohol kezdetben az előadások előtt, majd alatt is mindennapossá vált. Bár próbált leszokni, mindig talált valamilyen indokot arra, hogy igyon. Simon Kornél egodrog-függőségről is beszélt, ami fokozatosan az egész valóságérzékelését eltorzította, időnként úgy érezte, hogy már csak hallucinálja a munkáját.

Függősége majdnem tönkretette a házasságát Gryllus Dorkával. Felesége egy ponton ultimátumot adott: elválik, ha Simon nem változtat. Ez az esemény indította el a józanság felé vezető úton. Simon terápiára kezdett járni, hogy feldolgozza azokat a generációs sérüléseket, amelyek szerinte hozzájárultak a függősége kialakulásához. A színész elmondta, hogy a szakmában már híre ment annak, hogy alkohol- és drogproblémái vannak, ami nagyon megviselte. Azóta sikerült visszatérnie a józansághoz, 25 kilót leadott, és élete ismét rendezetté vált.

Címkék:
egészség, házasság, színész, függőség, színésznő,