Milyen 20 centiméter? Lehullt a lepel a magyar férfiak legnemesebb titkáról

Pénzcentrum2024. szeptember 23. 14:28

Az egyik legnagyobb hazai társkereső 2015-óta minden évben utánajár és Google Trends mutatói segítségével, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt. Az oldal munkatársai most ismét a nyilvánosság elé tárják a kutatás eredményeit, hogy tavaly nyár óta mely városokban mozdult rá igazán a lakosság az erotikus tartalmakra, és hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Tavaly Kelet-Magyarország tarolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben és úgy tűnik ez idén tovább erősödött.

Nemrég egy brit férfi azzal rukkolt elő, hogy ő a tulajdonosa a legnagyobb méretű pénisznek, ezért egy brit székhelyű, gyógyszereket forgalmazó cég kutatói utánajártak, hogy a világ férfi populációja milyen átlagos péniszmérettel rendelkezik. Google adatokat használták fel az országokat rangsoroló eredményhez, de hozzá kell tennünk, hogy ezek az adatok inkább a férfiak saját bevallásán alapultak. Az első tíz helyezett között főleg Dél-Amerikai és Afrikai országok szerepelnek, 15-17 cm körüli átlaggal. A lista élén Ecuador áll 17,61 cm-es mérettel, míg sereghajtóként Kambodzsa zárja a sort 10,04 cm-es átlagával. Ezen a listán Magyarország a 14,99 cm mérettel az elég jónak számító 28. helyezést érte el.

A Szexrandi munkatársai az adatokon felbuzdulva szerették volna bevonni az oldal férfi társkeresőit, hogy a saját erekciós állapotban levő péniszméretükkel hozzájáruljanak egy fontos, társadalmi célokat szolgáló kutatáshoz, és megtudjuk Magyarország legnagyobb szexpartnerkereső oldala milyen értékeket mutat az átlagos péniszméretet illetően. A kérdőívet közel 1500 szexpartnerkereső töltötte ki: az oldal férfi felhasználói, úgy tűnik, überelik 2 centivel az országos átlagot is a 17,09 centiméteres péniszmérettel. Nem annyira meglepő, de érdekes eredménye még a kérdőívnek, hogy az életkor előrehaladtával csökken az erekció mérete.

Itt néznek a legtöbben pornót

A tavalyi első helyezett a Békés vármegyei Kondoros lett, de idén a listára sem tudott felkapaszkodni. Az idény pornó fővárosa egy Zala vármegyei község, Nemesrádó lett. Tavaly nyár óta itt mozgatta meg a lakosságot legjobban a szex iránti érdeklődés a neten. Az első három pornófogyasztó helyezett közé még két Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei település Tiszaszentimre és Fegyvernek került be.

A legszexéhesebb városok listájára még további három Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település, Csenger, Piricse és Nagyhalász is felkerült. Érdekesség, hogy Nagyhalász tavalyhoz képest javított a helyezésén és a 9.-ről a 7. helyre kapaszkodott fel. Nyugat-Magyarországot még két település képviseli a listán, Regöly Tolnából és Kiskorpád Somogyból. Budapest továbbra is messziről lemarad a listáról, itt továbbra is más módon próbálják inkább kielégíteni a szenvedélyüket a szexéhesek.

1. Nemesrádó – Zala vm.

2. Tiszaszentimre – Jász-Nagykun-Szolnok vm.

3. Fegyvernek – Jász-Nagykun-Szolnok vm.

4. Csenger – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

5. Pétervására – Heves vm.

6. Regöly – Tolna vm.

7. Nagyhalász – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm.

8. Kiskorpád – Somogy vm.

9. Piricse – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm.

10. Tiszaföldvár – Jász-Nagykun-Szolnok vm.

Címkék:
egészség, magyarország, férfi, szex, férfiak, test, társkereső, méret,