Megszólalt az egészségügyi államtitkár az elromlott kórházi klímákról: szerinte ez történt

Pénzcentrum2024. július 22. 08:31

Az egészségügyi államtitkár szerint a műtők csupán kis része volt használhatatlan a klímaberendezések meghibásodása miatt. 

Takács Péter, egészségügyi államtitkár az RTL Híradónak nyilatkozva elmondta, hogy az elmúlt tíz napban tapasztalt hőhullám idején azért nem szólalt meg, mert bár sorozatban álltak le a klímaberendezések a kórházak műtőiben, csak négy kórházban kellett teljesen leállítani a műtéteket, és beteg nem maradt ellátatlanul. Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a sürgős betegeket a mentőszolgálat más intézményekbe szállította, így a biztonságuk garantált volt.

Híradó információi szerint azonban naponta keresik meg őket betegek vagy hozzátartozóik azzal, hogy újabb és újabb kórházakban nem működik megfelelően a klímaberendezés.

Mi alapján választanak a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak a családok és a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül. 

Create your own user feedback survey

Címkék:
egészség, kórház, rtl klub, egészségügy, klíma, rtl, államtitkár, rtl magyarország,