Videón a Parlamentnél őrjöngő fegyveres: így tartotta rettegésben a járókelőket, ebből nagyobb baj is lehetett volna

Pénzcentrum2024. augusztus 29. 08:44

Videót mutattak be a Parlamentnél őrjöngő fegyveresről. A járókelők nagyon megijedtek, mert nem tudhatták, hogy csak egy gázpisztoly van nála, nem éles fegyver. A szemtanúk szerint vélhetően ittas volt, folyamatosan azt ordibálta az embereknek hogy verekedjenek vele.

Mint beszámoltunk róla, szerdán egy fegyveres őrjöngött és hadonászott a Parlamentnél. A férfi gázpisztollyal hadonászott és fenyegette a járókelőket. A zajra a Parlament fegyveres őrei azonnal kivonultak, valamint rendőrök is érkeztek a helyszínre, akik elfogták a támadót. A rendőrség közölte, lövés nem történt és senki sem sérült meg, az egyenruhások a férfit perceken belül elfogták, előállították, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.

Most a Tények videót is közölt az esetről. A helyszínen lévők nagyon megijedtek, mivel nem tudhatták, hogy az elkövetőnél éles fegyver van-e. Egy szemtanú elmondta, a férfi szinte folyamatosan az üvöltözte, hogy ő egy biztonsági őr, a járókelőknek kiabálta, hogy verekedjenek vele. Egy másik nő, aki a videót készítette arról beszélt: az elkövető bizonyosan ittas állapotban volt.

Címkék:
biztosítás, videó, rendőrség, parlament, bűncselekmény, férfi, fegyver,