Most érkezett! Halálos hajóbaleset történt Verőcénél, egy óriási szállodahajó is részese volt

Pénzcentrum2024. május 19. 11:24

Halálos hajóbaleset történt Verőcénél, egyelőre annyit tudni, hogy egy szállodahajóval ütközött össze egy másik hajó, melynek következtében ketten meghaltak, öten pedig eltűntek.

Halálos hajóbaleset történt Verőcénél a hirado.hu szerint. Az esetről keveset tudni, de annyi már most kiderült, hogy egy szállodahajóval ütközött össze egy másik hajó, ketten meghaltak, öten pedig eltűntek.

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője elmondta: május 18-án éjjel érkezett bejelentés, hogy Verőce közelében egy vérző fejű férfit találtak, akiről azt feltételezték, hogy hajóbalesetet szenvedett. A helyszín átkutatása során egy férfi, majd később egy nő holttestét találták meg, valamint partra vontattak egy sérült kisgéphajót.

A rendőrség egy szállodahajót is megállított Komáromnál, amelynek oldala sérült volt. A Budapesti rendőrfőkapitányság több ember halálát okozó víziközlekedés-veszélyezetetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettessel szemben.

Jelenleg mind a kisgéphajó, mind a szállodahajó vonatkozásában a rendőrök szakértők bevonásával szemlét tartanak, és büntetőeljárást rendeltünk el több ember halálát okozó vízi közlekedés veszélyeztetése miatt. Jelen tudásunk szerint a nyomozás jelenlegi állása szerint a kisgéphajón összesen nyolcan tartózkodtak, nyolc felnőttkorú személyről beszélünk, akik közül ötöt, három férfit és kettő nőt jelenleg is nagy erőkkel keresünk

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- mondta a BRFK szóvivője.

Címkék:
biztosítás, baleset, duna, hajó, halál, haláleset, hajózás, hajóbaleset,