Cipőt a cipőboltból, de nem egy kaptafára másokéval (x)

Pénzcentrum2012. október 29. 04:00

110 évvel ezelőtt dédnagybátyám megalapította a Pauker Mór papírkereskedést és nyomdát, amit később nagyapám vett át és folytatta a tevékenységet.

Jó lenne körbevezetni most itt a géptermekben, jó lenne megmutatni, hogy némi kényszerű kitérő után újra a családunk biztos fundamentuma a nyomda. A nyomda, ahol a legigényesebb, finomabb megoldásokkal dolgozzunk azon, hogy minden egyes tőlünk kikerülő könyv egy-egy szép tárgy is legyen.
A minőségi nyomdaipar műveléséhez egyszerre kell otthon lenni a manuális művészetek és a XXI. századi high-tech technika világában.
Mindehhez segítséget ad, hogy személyes inspirációm is a múlt legnemesebb értékei és a mai tudás szinergiájának meglelése.


A Biztosítási Tőzsde több okból is megnyerő számomra: tetszik, hogy ezt a patinás, régi terméket a biztosítást kivitték az online térbe. Megnyerő számomra, hogy az nyer, aki a legjobbat a legolcsóbban adja, a saját szakmámban sincs másképp.

Tetszik az árlejtéses licit pofonegyszerű ötletének kivitelezése: jó érzés elgondolni, hogy miközben nagy irodaházakban azon dolgoznak, hogy nekem minél komfortosabb, előnyösebb és vonzó áron értékesített biztosítást nyújtsanak, én mással tölthettem az időmet, hiszen gyorsan és egyszerűen, on-line intézhetek el mindent.

Vonzó, hogy miközben a biztosítók licitálnak értem, számomra ez a szolgáltatás ingyen van, sőt, még szakértők is a rendelkezésemre állnak.

Cipőt a cipőboltból. De a legfinomabbat és olyat, amilyenről úgy érzem, hogy rám szabták, nekem készült, nem egy kaptafára másokéval.

Biztosítást: a biztosítási tőzsdéről, itt garantáltan a legjobb és leginkább az egyedi igényeimhez igazított ajánlatot kapom.

Vértes Gábor, a Pauker nyomda tulajdonosa

Látogasson el a Biztosítási Tőzsde honlapjára és csatlakozzon a Facebook oldalunkhoz, hogy nyereményjátékunkon Iphone 5 készüléket, a Cézanne kiállításra két személyes belépőjegyet, vagy éves családi bérletet nyerjen a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

(x)

Címkék: