Rémisztő ámokfutás az M7-es autópályán: ilyen szürreális eset még nem történt itthon + videó

Pénzcentrum2024. október 14. 19:45

Nemhogy belerongyolt az autós a lezárás közepébe, még a szembesávban is próbált elhajtani. Szerencsére nem történt komolyabb baleset.

Elképesztő videót posztolt tiktok-csatornájára a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., rövid és közismert nevén az MKIF. Mint a videón látható és a leírásban is szerepel, szeptember végén a Kőröshegyi völdhídon rongyolt bele egy autó a lezárásba - a viadukton éppen felújítási és karbantartási munkák zajlottak, tehát nem viccből tették oda a bójákat.

Ehhez képest az autós egy pillanatnyi gondolkodás - és fékezés - nélkül hajtott bele a lezárt útszakaszba, mit sem törődve azzal, hogy ott esetleg emberek dolgozhatnak. De hihetetlen vezetési stílusát fokozni is tudta: mindezek után még a szembesávban folytatta útját, súlyos veszélynek kitéve ezzel a többi autóst.

A helyzetet egy szemből érkező kamion mentette meg, aki vad villogtatással hívta fel a többi közlekedő figyelmét arra, hogy nem mindennapi események történnek, és mindenki legyen nagyon óvatos. Jó eséllyel ennek, illetve a szerencsének volt köszönhető, hogy nem történt nagyobb baleset.

Címkék:
autó, baleset, videó, autópálya, autóút, m7, ámokfutó, autós, tiktok, autópályán,