Új kínai autómárka tarolná le Magyarországot: ennyiért ár-érték bajnok lehet a népautójuk?

Pénzcentrum2024. szeptember 25. 10:29

Megérkezett Magyarországra az OMODA 5 - közölte a kínai márka hazai forgalmazója. A kínai SUV Comfort, azaz „alap” felszereltséggel 9 990 000 forintba kerül, a fullextrás Premium csomaggal pedig 11 990 000 forintért lehet megvenni.

Megérkezett Magyarországra az OMODA 5 - közölte a kínai márka hazai forgalmazója, a Genius Automotive Europe Kft. Az első autók már fizikailag is elérhetőek. Ezzel együtt az előrendelések is megkezdődtek a városi terepjáróra.

A kínai SUV Comfort, azaz „alap” felszereltséggel 9 990 000 forintba kerül, a fullextrás Premium csomaggal pedig 11 990 000 forintért lehet megvenni.

Az lapfelszereltség is rögtön olyan extrákat foglal magában, mint:

  • 18” könnyűfém keréktárcsa
  • 12.3” dupla LCD kijelző
  • vezeték nélküli mobiltöltő (50W)
  • tolatókamera
  • sport első ülések – fűtéssel és szellőztető rendszerrel
  • carplay
  • kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás
  • intelligens hangvezérlő rendszer

A magyar autóiparban új szereplőként megjelenő OMODA autómárkamárkakereskedői hálózatot is kiépít Magyarországon, már 8 helyszínen árulják az autókat. A hálózat nemcsak az új autók értékesítésére koncentrál, hanem a járművek teljes életciklusában biztosít szervizszolgáltatást. Országszerte elérhető márkaszervizeik korszerű felszerelésekkel, magasan képzett szakemberekkel és helyi alkatrész készlettel állnak rendelkezésre, garantálva az autók zavartalan működését.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: OMODA

Címkék:
autó, kínai, autóvásárlás, kína, autópiac, újautó, kínai autók,