Kemény közúti razzia indult Budapesten: erre vadásznak a hatóságok, repülnek a brutális bírságok

Pénzcentrum2024. szeptember 2. 08:58

Újabb közúti razzia indult a II. kerületben, mert mostanában többen drága sportautókkal versenyeznek, driftelnek. Az önkormányzat a már meglévő 7 fix sebességmérő trafibox mellé a rendőrséggel együttműködve újabb eszközöket telepít.

A II. Kerületi Rendőrkapitánysággal és a BRFK Közlekedésrendészetével együtt éjszakánként folyamatos rendőri ellenőrzéssel próbáljuk megelőzni és megfékezni egyes polgártársaink jogszabálysértő magatartását, amellyel a közlekedésbiztonságot veszélyeztetik, illetve a kerület polgárainak pihenését gátolják az éjszakai időszakban - írta a Facebookon Őrsi Gergely polgármester.

A városvezető szerint az utóbbi időben néhány nagy teljesítményű gépjárművel rendelkező állampolgár úgy gondolta, hogy "nagyon menő dolog éjszaka a városban letesztelni a verdájuk erejét és gyorsaságát. Hát nem az!" A polgármester szerint az önkormányzat a már meglévő 7 fix sebességmérő trafibox mellé a rendőrséggel együttműködve újabb eszközöket telepít. Az ügy kapcsán a Telex megjegyezte, hogy az önjelölt utcai versenyzők kedvelt útvonala a Rózsadomb Center, a Csatárka utca, Törökvész út, de rendszeresen megjelennek éjjeletene a Pasaréti úton és a Rómer Flóris úton is.

Loading...

Címlapkép: Facebook/Őrsi Gergely

Címkék:
autó, Budapest, közút, razzia, polgármester, luxusautó, közúti baleset, közúti balesetek, sportautó, II. kerület,