Százmilliós luxusautót villantott Dzsudzsák Balázs: elithotelnél szúrták ki a magyar focistát

Pénzcentrum2024. augusztus 5. 19:07

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott egykori és a Debrecen jelenlegi sztárja, ismét reflektorfénybe került autószenvedélye miatt. Hétfőn Budapest egyik legelőkelőbb helyén, a Gresham Palota előtt, egy százmillió forint értékű sportautóból, egy fekete Lamborghini Urusból látták kiszállni.

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott egykori és a Debrecen jelenlegi futballistája, sosem titkolta autók iránti szenvedélyét. Nem csupán a biztonságot tartja fontosnak, hanem az autók sebességét is nagyra értékeli. Hétfőn egy körülbelül százmillió forint értékű sportautóból látták kiszállni Budapesten, a Gresham Palota előtt. A jármű egy fekete Lamborghini Urus volt - írja a Blikk.

A 37 éves labdarúgó továbbra is kulcsfontosságú játékos az NB I-ben szereplő Debrecen csapatában. Miután megérkezett, és mielőtt bement egy fiatalemberrel, átadta az autó kulcsait a portásnak. Nyilvánvaló volt, hogy nem először járt ott.

A lap emlékeztet, Dzsudzsák korábban így nyilatkozott: „Mindig szerettem vezetni, érdekeltek az autók, tetszettek a jó kocsik. Nekem a vásárláskor a megbízhatóság, a biztonság a fontos, de szeretem a gyors és erős autókat.” Ezt bizonyítja az is, hogy már számos méregdrága luxusautót vezetett az évek során.

Azonban nem mindig ment minden zökkenőmentesen. Előfordult már, hogy összetört néhány autót vagy kifogyott az üzemanyagja a Lánchídon, ami miatt megállt a forgalom.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Címlapkép: Derencsényi István, MTI/MTVA

Címkék:
autó, luxus, luxusautó, dzsudzsák, lamborghini, autók, sportautó,