Ezt jobb, ha minden fővárosban közlekedő autós tudja: komoly sebességkorlátozást vezettek be

Pénzcentrum2024. augusztus 5. 08:44

Változik a sebességkorlátozás az Id. Antall József rakpart északi részén az átalakítások miatt. 

Karácsony Gergely főpolgármester tervei szerint az Id. Antall József rakpart északi részét átalakítják. A Parlament és a Lánchíd közötti szakaszon kettős fasort ültetnek, ezzel növelve a városi zöldfelületeket. Az autóforgalom sebességét 30 km/h-ra csökkentik, hogy biztonságosabb és csendesebb legyen a közlekedés, miközben az autós közlekedés továbbra is biztosítva marad. 

Az autóforgalom sebességét 30 km/h-ra csillapítjuk, hogy biztonságosabbá és csendesebbé tegyük a közlekedést, de továbbra is biztosítva lesz az autós közlekedés lehetősége

- tette közzé a Facbeookon a közösségi média oldalán. 

Loading...

Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
autó, Budapest, sebességkorlátozás, autóforgalom, karácsony gergely, rakpart, zöldítés,