Brutális videó érkezett: óriási lángokkal ég egy kocsi az M0-son, mi történhetett?

Pénzcentrum2024. július 16. 16:17

A sofőr ugyan megmenekült, de nem húzta be a kéziféket, így csak pár centin múlt egy komolyabb tömegbaleset.

Éppen frissen vett autójával tartott a dolgára az a férfi, akit csak az isteni szerencse mentett meg a brutális végzettől még májusban.

A Magyar Közút által posztolt viseó még májusban készült: ezen az látszik, hogy Csömör térségében történt elképesztő eset. Az utat füst árasztotta el, a sofőr azonban meg tudott menekülni.

Loading...

Az már más kérdés, hogy a kéziféket nem húzta be, a lángoló kasztni pedig kigurult a forgalomba - szerencsére karambolt vagy ehhez hasonlót nem okozott. Mint kiderült, az autót éppen akkor vette a sofőr, még átíratva sem volt.

A Magyar Közút arra hívta fel a figyelmet: az esetnek az az egyik tanulsága, hogy legyen az autósnál poroltó, a másik pedig, hogy kiszállás előtt mindig húzzuk be a kéziféket.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
baleset, videó, facebook, sofőr, közút, m0, kocsi, autóbaleset, láng, m0-s,