Videón a hónap tahója: ámokfutó előzés után ordasat büntetőfékezett egy Mercedes az M7-en, majdnem csúnya vége lett

Pénzcentrum2024. július 14. 17:02

Először kitúrta a belső sávból a megengedett sebességgel közlekedő Toyotát az ámokfutó Mercedes, aztán neki állt feljebb, amikor egy másik sofőr rávillogott a veszélyes manőver után. Büntetőfékezett, majd leállósávon előzött.

Kis híján csúnya baleset lett abból az esetből, amit a Budapesti Autósok Közösségének egy olvasója rögzített: "csütörtök este az M7-esen Balaton felé haladva a tükörbe nézve arra lettem figyelmes, hogy egy ezüst színű Mercedes nagy sebességgel száguld a szintén belső sávban a megengedett sebességgel közlekedő Toyota felé.” A felvételt beküldő sofőr dudálni kezdett, hogy mindenki észlelje egymást, mire a Toyota lehúzódott, a Mercedes szinte félrelökve azt, alig lassítva elhúzott mellette. 

De a legfélelmetesebb jelenet még csak ezt követően történt:

Döbbenetemben belső sávba húzódva rávillogtam az ámokfutóra, aminek büntetőfékezés lett a következménye, szerencsére lassítva le tudtam húzódni a Toyota mőgé. A Merci mellém került balról és két fiatal srác mutogatott be nekem, hogy mit képzelek, majd elszáguldva mellettünk a szélső sávban még egyszer előttünk fékezett, majd utolérték a közben eltávolodott Toyotát és jobbról a leállósávon megelőzték

- írta az olvasó.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címlapkép: YouTube

Címkék:
autó, videó, autópálya, toyota, ámokfutó, mercedes, youtube, m7-es autópálya, büntetőfékezés, sebességtúllépés, budapesti autósok közössége,