Itt az árlista, tarolhat Magyarországon a Hyundai vadiúj luxus kisbusza: elképesztő, ahogy kinéz

Pénzcentrum2024. július 11. 11:45

Mától Magyarországon is elérhető a Hyundai futurisztikus kisbusza, a STARIA. Mint kiderült, 7 és 9 személyes változatban lehet megrendelni, előbbi a luxuskivitel. Mutatjuk az árlistát!

A mai naptól kezdve Magyarországon is elérhető a megújult Hyundai STARIA hibrid motorral felszerelt változata - közölte a hazai márkaképviselet.

A koreai gyártó futurisztikus kisbusza Magyarországon két változatban érhető el:

  • Comfort 9 személyes kivitel: ez a változat gazdag alapfelszereltséggel rendelkezik, amely kiváló ár-érték arányt biztosít. Ideális választás családok és kisebb csoportok számára, akik kényelmes és megbízható közlekedési megoldást keresnek.
  • Luxury 7 személyes kivitel: ez a luxus busz minden igényt kielégít. A 7 személyes kivitel prémium opciókkal és fejlett technológiai megoldásokkal van felszerelve, hogy maximális kényelmet és élményt nyújtson az utasok számára.

Az árlista szerint a 9 személyes kivitel kedvezmények nélkül legkevesebb 17 999 000 forintba kerül, a luxusváltozatért pedig 21 499 000 forintos kezdőárral érhető el - mindkét verzió esetében 500 ezer forintos bevezető kedvezményt ad az importőr.

A megújult STARIA hibrid változata 2024. októberétől megtekinthető és kipróbálható lesz a hazai hivatalos Hyundai márkakereskedésekben. Bízunk benne, hogy az új modell sok örömet és elégedettséget fog nyújtani a magyar vásárlóknak, és hozzájárul a fenntartható közlekedés fejlődéséhez Magyarországon

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 583 438 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 137 058 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,68% a THM, míg a MagNet Banknál 6,76%; a Raiffeisen Banknál 7,00%, az Erste Banknál szintúgy 7,00%, az OTP Banknál pedig 8,16%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

– fogalmazott Kovács Pál, Ügyvezető igazgató.

Címkék:
autó, luxus, hibrid, autóvásárlás, újautó, kisbusz, hyundai, árlista,