Ennyiért árulja luxusautóját Fekete Laci, az ország legerősebb embere: nincs több ilyen az országban

Pénzcentrum2024. június 29. 10:15

Egy friss videóban Fekete Miklós, Fekete Laci fia az tökéletes hamburger receptje mellett megmutatja a család egyik féltve őrzött kincsét is, egy veterán tűzpiros Toyotát, amit 9 évig a garázsban pihent. A Pénzcentrum megtalálta a hirdetést is, kiderült, mennyit kérnek érte.

Fekete Miklós, YouTuber legújabb videójában egy hamburgerrecept után megmutatja a család féltve őrzött kincsét, egy tűzpiros Toyota Supra Wector, ami egy igen ritka, limitált példányszámban világot látott sorozat darabja. Gyárilag van átalakítva egy Ferrari kasznival, 3000-es benzines turbós a motorja van.

1990-es évjárat, 9 évig garázsban állt, összesen 48 ezer kilométer van benne. Hihetetlen extra, hogy egy kazettás magnólejátszó van benne.

A Pénzcentrum megtalálta a hirdetést a Használtautón:

Ezek szerint sikerül kitalálni neki egy árat, 11 millió forintot kérnek érte.

Autó, mint befektetés?

Nyilván ez a tűzpiros Toyota nem mindennapi használatra lett kitalálva, sokkal inkább gyűjtőknek szól, illetve befektetőknek. Ma számtalan lehetőség van a befektetési célú autóvásárlásra. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak olyan vágjon bele, akinek van egy jelentősebb mennyiségű szabad tőkéje, tisztában van az olyan járulékos költségekkel, mint a szállítás, az adminisztráció, és nem árt behatóan ismerni a kiszemelt autókat, valamint a piacot  - írtuk korábban. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Szakértők nemrég egy 10 autóból álló listát készítettek a Pénzcentrumnak: ezeknek a modelleknek valósággal kilőtt az értéke az utóbbi időben. És ez még nem minden: ha netán az alábbiak közül áll egy otthon a garázsban, nehogy eladd! Ugyanis a szakértők szerint még nincs vége az árrobbanásnak. Ha pedig befektetési céllal vennél autót, akkor az összeállítás adhat egy kis támpontot a keresgélésben. Ebben a cikkben mutatjuk, melyik modellek értéke növekedett a leginkább az utóbbi időben:

Itt a szezon nagy kérdése: hová és miből mennek nyaralni idén nyáron a magyarok?

Nő a magyarok reálkeresete, több az elkölthető pénzük, de nagy kérdés, hogy mindez lecsapódik-e majd a turizmusban. Habár kifejezetten jó szezonra készül az ágazat, a szezon vége még messze van. Most futó turisztikai kérdőívünkben az utazási szokásaikról kérdezzük az olvasóinkat: mennek-e nyaralni idén, ha igen, hová és mennyi pénzt szánnak rá. Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, töltsd ki a Pénzcentrum Nagy Utazáskutatását. Köszönjük!

Címkék:
vásárlás, autó, befektetés, használt autó, toyota, eladás, szakértők,