Pokoli pénzért dobják piacra Magyarországon az új Porsche 911-et: hiába, a luxusért perkálni kell

Pénzcentrum2024. június 7. 08:58

Debütál a Porsche 911 GTS sorozat plug-in hibrid változata Magyarországon, a kezdő ár több mint 70 millió forint lesz - írja a hvg.hu

A Porsche Magyarországon bemutatta a 911 GTS sorozat első plug-in hibrid változatát, amely több mint 70 millió forintos kezdőárral debütál. Az új modell az 911 GTS széria sportos hagyományait és hibrid technológiáját egyesíti, lenyűgöző teljesítményt és csökkentett károsanyag-kibocsátást kínálva. Az új GTS-t egy 3.0 literes, 6 hengeres benzinmotor és egy villanymotor hajtja, amelyek együttesen 590 lóerős teljesítményt nyújtanak, lehetővé téve, hogy a jármű kevesebb mint 3,5 másodperc alatt érje el a 100 km/órás sebességet.

A plug-in hibrid GTS megjelenésével a Porsche tovább bővíti környezetbarát kínálatát, célzottan azokat az autósokat megcélozva, akik egyaránt értékelik a klasszikus sportautó élményt és a modern technológiai újításokat. Az elektromos hatótáv egy töltéssel 50 km, ami lehetővé teszi a mindennapi rövidebb utak tisztán elektromos módban történő megtételét.

Dúlnak az indulatok az autóiparban

Ha már a hibrid, és teljes elektromos autókról beszélünk, érdemes kitérni arra is, mekkora valóságos árháborút indítottak a kínai gyárak többek között Magyarországon is. Ebből pedig elég nagyot profitált az MG, de mások is. Mégis, május hónapban azért stabilan tartotta magát itthon első helyen a Toyota, míg második helyen a Volkswagen, harmadikon pedig a Suziki futott be.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
autó, porsche, hibrid, újautó, sportautó,