Ár-érték bajnok autókkal tarolná le Magyarországot a DFSK: minden, amit az új kínai márkáról tudni lehet

Pénzcentrum2024. május 17. 06:30

Két új kínai autómárka, a Seres és a DFSK érkezik még idén Magyarországra. Utóbbi benzines, plug-in hibrid és elektromos autókat is gyárt, és az ár-érték arány lehet a legfőbb vonzereje. Mutatjuk, mit kell tudni az új kínai autómárkáról.

Mint beszánoltunk róla, két új kínai autómárka is érkezik Magyarországra: csütörtökön írták alá a szerződést, amely szerint a Duna Autó fogja forgalmazni a Seres, illetve a DFSK autóit itthon. Most összeszedtük, mit kell tudni a DFSK márkáról, és melyik modelljeiket fogják itthon árulni.

A DFSK, a Seres Group másik márkája, valamint a Seres testvérmárkája, széles kínálattal áll a vásárlók rendelkezésére a haszongépjárművek és személyautók piacán. A cég elektromos és hagyományos hajtáslánccal rendelkező járműveket is gyárt, beleértve a benzines és elektromos rásegítéssel ellátott hibrid személyautókat is.

A 2000-es évek elején a Chongqing Yu'an Innovation Technology csoport kisbuszok gyártására fókuszált, és ekkor szereztek licencet a Suzukitól a mikrobuszok alkatrészeinek gyártására. Az első kisbuszukat, a C-sorozatot 2005-ben mutatták be, különböző konfigurációkban, Suzuki motorral és hátsókerék-hajtással. A Yu'an Group ekkor átnevezte magát Chongquin Sokon Industry Group-ra, és a DFSK márkanevet választotta az európai terjeszkedéshez.

Azóta a DFSK az egyik legnagyobb kínai autógyártóvá vált, és kiterjedt termékkínálatot kínál az európai piac számára is. A cég különösen kedvező ár-érték arányú modelljei széles vásárlóközönséget vonzanak. A DFSK nemzetközi szinten is jelen van, és folyamatos fejlesztéseivel, minőségi termékeivel biztosítja piaci pozíciójának és versenyképességének megtartását.

A vállalat kiemelt figyelmet fordít arra, hogy járművei ne csak megfizethetőek, hanem tartósak és alacsony fenntartási költségekkel rendelkezzenek, ezáltal ideális választást kínálva kis- és középvállalkozások számára. A DFSK modellek között megtalálhatóak a kishaszon- és személygépjárművek, melyek teljes mértékben kielégítik a modern kor igényeit, kínálva elektromos és hagyományos benzines hajtáslánccal rendelkező modelleket, valamint a fenntarthatóságot szem előtt tartva tisztán elektromos és plug-in hybrid változatokat is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az induló magyarországi modellpaletta

Személyautók:

  • DFSK 500
  • DFSK 600
  • DSFK E5 plug-in hibrid

Haszongépjárművek:

  • DFSK C31, C35
  • DFSK EC31 (elektromos)
  • DFSK EC75 (elektromos)

Címlapkép: DFSK

Címkék:
autó, kínai, elektromos autó, hibrid, elektromos, személyautók, autópiac, elektromos jármű, elektromobilitás, kínai autók,