Ezt hogy gondolta?! Elképesztő videó, égbe repült egy tahó suzukis Kőbányán

Pénzcentrum2024. május 3. 19:03

Hajmeresztő manővert mutatott be Kőbányán egy suzukis, és még a vétlen sofőrről is lehúzta utána a keresztvizet.

Rendkívül ijesztő balesetett rögzített egy autó fedélzeti kamerája Kőbányán - erről számolt be a Budapesti Autósok lapja. Mint írják, a 2021-es felvétel a Gyömrői út és a Kőér utca kereszteződésében lett rögzítve, ahol egy suzukival közlekedő sofőr elég veszélyes módját választotta az előzésenk.

A felvételt beküldő autós az eset körülményeit is elmesélte a lapnak. Mint írta, a suzukis "nagyon nyomta" mögötte, de ő ennek ellenére megpróbálta megőrizni a lélekjelenlétét.

Jött mögöttem, nagyon tolta neki. Kisoroltam előle, de addigra elértük a kereszteződést. Ő megpróbált engem és előttem haladót egyszerre megelőzni a balra kanyarodó sávból, csak nem számolt az úttestet elválasztó zöld sávval

- mondta az autós. A nagyon ijesztő videót itt, a linkre kattintva meg is nézheted:

Az autós azt is hozzátette, hogy még azt is megnézte, hogy a veszélyes manővert bemutató sofőr egészsége iránt is érdeklőődött, de finoman szólva elutasító választ kapott.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Az nincs a videón, de megálltam mellette, hogy megnézzem, jól van-e. Ő „barátságosan” elküldött a jó k…. anyámba, így megállapítottam, hogy jól van

- mondta a felvételt beküldő autós.

Címkék:
autó, baleset, videó, sofőr, autós, youtube, veszélyes, autóbaleset,