18 °C Budapest
Pescara, Italy - August 29, 2012: Ikea is the worlds largest retailer of home furnishings. people walking in the pass of car parking in front the IKEA sign in the store of Pescara, Abruzzo, Italy.

Itt a hivatalos bejelentés: új egységeket nyit az IKEA a Balatonnál

2024. május 2. 14:55

A nyári vakáció közeledtével idén negyedik alkalommal nyílnak meg az IKEA Mobil Átvételi Pontok a Balaton déli partján, Balatonbogláron és Siófokon - olvasható az áruház közleményében.  

A vásárlói élmény növelése mellett a svéd áruházlánc kiemelt figyelmet fordít a megfizethetőségre és az elérhetőségre. Ennek fényében a balatoni régió nyáron megnövekedett látogatóinak is elérhetővé teszi kedvezőbb árszabású megoldását a megrendelt IKEA termékek szállítására. A balatonboglári és siófoki Mobil Átvételi Pontokat 2024. május 3-tól vehetik igénybe a vásárlók, amivel jelentősen csökkenthetik a megvásárolt termékek szállítási költségét. A kijelölt helyszínekre akár már ezen a héten is lehet termékeket rendelni az áruházakban vagy az áruházlánc honlapján.

Azok, akik a weboldalon rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Balatonboglárt vagy Siófokot választják, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruházak parkolójában az alábbi napokon és időpontokban: 

Siófok

  • cím: 8600 Siófok, Vak Bottyán u.27.
  • nyitvatartás: kedd 8:00-11:00, péntek: 12:00-15:00

Balatonboglár

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

  • cím: 8630 Balatonboglár, Klapka u. 30.
  • nyitvatartás: kedd 12:00-15:00, péntek 8:00-11:00

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, amely 30 kg-os rendelésig 5 990 forintba, 90 kg-os rendelésig 8 990 forintba, 200 kg-ig 10 990 forintba, 200 kg felett pedig 12 990 forintba kerül, a szolgáltatást maximális csomagméret és súlykorlátozás nélkül lehet igénybe venni. IKEA Family tagok számára súlytól függetlenül 3 990 forint a szállítás díja. Fontos, hogy az áruházlánc Áruátvételi Ponton található autói csak a megadott időpontokban tartózkodnak a Tesco parkolókban, korábbi vagy későbbi átvételre nincs lehetőség.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem