25 °C Budapest

Mikor lehet kapni itthon az új iPhone-t?

Pénzcentrum
2012. szeptember 17. 16:31

Szeptember utolsó napjaiban kerül kiskereskedelmi forgalomba a legújabb iPhone Magyarországon - tudatta lapunkkal a Magyar Telekom kommunikációs osztálya.

Szeptember 28-án, pénteken kezdi meg az iPhone 5 készülék, az eddigi legvékonyabb és legkönnyebb iPhone magyarországi forgalmazását a T-Mobile. Arról egyelőre nincs információ, hogy mennyibe fog kerülni az új készülék.

Viszik az új iPhone-t, mint a cukrot

Minden idők legsikeresebb termékbevezetése lett az Apple-nél az iPhone 5, amit múlt héten mutatott be a társaság. Péntektől lehetett előrendelni a készüléket, amelyre az első 24 órában több mint 2 millió darab rendelést adtak le a fogyasztók, kétszer annyit, mint az iPhone 4S esetén.

Több mint 2 millió darab iPhone 5-re érkezett megrendelés az első 24 órában - közölte a cég. A legújabb iPhone, amit múlt péntektől lehet rendelni, pénteken kerül az üzletekbe 9 országban, köztük az Egyesült Államokban. További 22 országban pedig - többek között Magyarországon is - szeptember 28-tól lesz elérhető a készülék. Tavaly az iPhone 4S-ből több mint 1 millió darabos megrendelés érkezett az első napon, amikor megnyílt a lehetőség a rendelésre.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 3. szerda
Kornél, Soma
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem