Kiderült: ennyit keres az X-Faktor új mentora

Pénzcentrum
2013. május 25. 13:03

Tóth Gabi eddig is az egyik legsikeresebb énekesnője volt az országnak, az elmúlt fél évben azonban karriere nyílegyenes irányt vett felfelé.

Az éneklés mellett színésznőként és táncosként is megmutathatta önmagát. A Győri Nemzeti Színházban nagy sikerrel játsszák a Finitó című darabot, melyben Gabi Tigris Niki szerepébe bújik. A Szombat esti lázban pedig táncosnőként bontakozhatott ki. De ez még nem minden! Ősztől az RTL Klub legnagyobb produkciója, az X-Faktor mentori székében foglalhat helyet, olyan nagyságok mellett, mint Alföldi Róbert, Geszti Péter vagy Szikora Róbert - derül ki a Blikk összesítéséből.

Eközben pedig elvállalt olyan felkéréseket is, mint például az RTL Klub legújabb sorozata, az Éjjel-nappal Budapest főcímdalának éneklése, de jelenleg ő az egyik arca az egyik legnagyobb mobilhálózat reklámjának is. Hogy szakmailag sikert sikerre halmoz, nem kérdés, ahogy az sem, ez anyagilag is igen jövedelmező.

A Blikk információi szerint az X-Faktor mentori széke tízmillió körüli összeget hoz neki a konyhára. A Szombat esti lázban kapott gázsija ötmillióra tehető. A Győri Nemzeti Színházban - amennyiben csak havi 4-5 előadással számolunk - akkor is több százezer forintot kereshet havonta, és akkor az Éjjel-nappal Budapest főcímdaláért kapott összeget még nem is vettük figyelembe. Itt szintén több százezres tétellel számolhatunk, a reklámarcként való szereplésért pedig minden bizonnyal többmilliós gázsit kapott. Így, csak nagy vonalakban számolva, a fiatal énekesnő bevétele ebben az évben már biztosan túlszárnyalja a 25 millió forintot, amihez még hozzájönnek a koncertjei és a dalai által kapott jogdíjai is.

Tóth Gabi az átlagkereset sokszorosát viszi haza

Az idén január-márciusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 225 600 forint volt, 2,9 százalékkal magasabb, mint tavaly ugyanebben az időszakban. A családi kedvezmény figyelembevétele nélkül számított nettó átlagkereset 147 800 forint volt, 4,2 százalékkal nőtt egy év alatt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nemzetgazdasági szinten a márciusi bruttó átlagkereset 229 691 forint volt a februári 222 503 és a januári 224 504 forint után.

Az átlagkeresetek a versenyszférában 2,5 százalékkal nőttek a január-márciusi időszakban. A költségvetés területén a közfoglalkoztatás súlyváltozásának hatását kiszűrve, átlagosan 3,3 százalékos volt a bruttó keresetek emelkedése. A nonprofit szektorban az alkalmazásban állók bruttó keresete 4,5 százalékkal emelkedett.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
laskainelli  |  2024.07.08 09:07
Az önbizalom erősítése elhagyhatatlan lépés, ha jobban akarod magad érezni a bőrödben. Kihat a dönté...
hrdoktor  |  2024.07.04 07:30
Sokan szeretik, de vannak, akik csak nehezen viselik el: a klíma használata évtizedek óta heves vitá...
perfekt  |  2024.06.04 14:41
A Perfekt Zrt. megkapta a Pénzügyminisztériumtól a Határozatot az Adótanácsadói és az Okleveles adós...
coachco  |  2024.06.02 21:06
A május végi hétvégén zajló Zöld Civil Országos Találkozó sokkal jobb élmény volt, mint amire számít...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 9. kedd
Lukrécia
28. hét
Július 9.
A pizza világnapja
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. július 8. 17:02
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem