18 °C Budapest
Címlapkép: Portfolio

Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en május 9-én

2024. május 2. 16:25

A Portfolio Csoport idén tavasszal is megrendezi a GEN Z Fest-et: május 9-én az Akváriumban a fókusz újra a mesterséges intelligencián, a pénzügyeken, a környezetvédelmen és a jövő kihívásain lesz. A fesztivál Delfinek között című programjában három mentor várja a fiatal felnőttek vállalkozásait és ötleteit, hogy egy 15 perces pitchet követően tanácsokkal és megoldási javaslatokkal támogassák őket. A jelentkezés május 6-án zárul!

Idén tavasszal is érkezik a Portfolio Z generációsoknak szánt fesztiválja: a harmadik GEN Z Fest-en a fiatal felnőttek szakértőktől kaphatnak válaszokat a legaktuálisabb témákban: pénzügyek, lakhatás, vállalkozás, megtakarítások, AI, környezetvédelem, a jövő kihívásai. A tavalyi két alkalomhoz hasonlóan most is interaktív beszélgetésekkel és programokkal várják az előadók a Z generációsokat május 9-én az Akváriumban.  

A GEN Z Fest keretén belül egy startup-és ötletversenyre is sor kerül: közönség előtt, 15 percben pitchelheted mentorainknak a vállalkozásötleted. Ha 18 és 28 év közötti vagy, hozd el az ötleted a Delfinek között című programra, és kérj segítséget a mentoroktól a vállalkozás elindításában vagy fejlesztésében.

A mentorok a brand kialakításával és fejlesztésével, kommunikációs és fejlesztési kérdésekkel, marketingstratégiával és folyamatmenedzsmenttel kapcsolatos problémákban várják a kérdéseidet.

A mentorok az idei GEN Z Festen a következők lesznek:

Fränk Barbara

Tapasztalatát a kereskedelmi televíziók legnagyobb műsoraiban szerezte: világsztárokkal beszélgetett, szóvicceket írt műsorvezetőknek, főszerkesztett, és a kezdetek óta részt vesz a Dalfutár című műsor készítésében. Jelenleg az online tartalomgyártással foglalkozó Compact TV-t vezeti. Legújabb, A nemZedék című sorozatukban nyolc Z generációs mesél saját világáról és a tartalomfogyasztási szokásairól.  A szériát egy átfogó kutatás előzte meg, mert a kíváncsiak voltak arra, hogy mit és miért néznek a fiatalok. A Compact TV a szakmai anyagot ingyenesen elérhetővé tette az oldalán, mert úgy gondolják, hogy a Gen Z megismerése és megértése egy közös ügy lehet mindenki számára. 

Sárospataki Albert

A Billingo online számlázó alapítója és vezérigazgatója 9 év alatt a magyar B2B szektor egyik legjelentősebb online szolgáltatójává építette a márkát, mintegy 200ezer regisztrált vállalkozóval. 2021 óta a Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövete, ahol maximálisan elköteleződött a vállalhatóság, a hosszú távon és érték alapon történő működés mellett. Víziója, hogy olyan szolgáltatásokat hozzon létre, amelyek minél több területen tudják jelentősen egyszerűsíteni a vállalkozások életét és maradandó hatást tudjon biztosítani a vállalkozói versenyképesség növelésében.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

2022-ben és 2023-ban is felkerült a legmeghatározóbb és legbefolyásosabb hazai digitális szakembereket összesítő rangsorra, a “TOP 50 digitális szakember” listára. A Magyar Marketing Szövetség Női Tagozatának alapító elnökségi tagja, valamint a Menedzserek Országos Szövetsége mentor programjainak mentora. A Forbes 2023-ban beválasztotta a 100 magyar kiemelkedőt alkotó embere közé, ahol a közönség és a zsűri szavazás eredményeként a 3. helyen végzett, amivel megkapta a Forbes digitális címlapját. Albert a minőség és innováció elkötelezett híve, őt és csapata munkáját 9 év alatt 87 díjjal ismerték el. 4x Az Év Marketingaktív Vállalkozása fődíjjal, 53x Marketing Gyémánt díjjal, 2x MagyarBrands és 20x Az Év Honlapja díjjal is díjazták.

A pitch során 15 perced lesz, hogy közönség előtt előadd vállalkozásötletedet a Delfinek között mentorainak, akik ezt követően problémáiddal, kérdéseiddel kapcsolatban tanácsokkal és megoldási javaslatokkal látnak el. Siess, a jelentkezés május 6-án éjfélkor zárul! Kattints ide a részletekért!

címlapkép: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. május 17. 11:34
A Central Médiacsoporthoz tartozó 24.hu számára kedvező ítéletet hozott pénteken a Fővárosi Törvénys...
MNB Intézet  |  2024. május 17. 10:20
A pénzügyi műveltség terén kifejezetten jól állunk nemzetközi összevetésben. Az OECD legutóbbi felmé...
ChikansPlanet  |  2024. május 17. 10:04
Az építészetnek óriási szerepe van a fenntartható jövő alakításában. Erre számos példát láthatunk a...
Bankmonitor  |  2024. május 17. 09:49
2024. június 3-án indul az új Otthonfelújítási Program. A Bankmonitor elkészítette az első jogosults...
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm