12 °C Budapest

Malév: fontos változások - jönnek az új járatok

2011. március 17. 14:32

Barcelona, Malaga, Korfu, Zakintosz, Heraklion, Rodosz, Thesszaloniki, Larnaca, Várna, Burgasz és Split, vagyis a legnépszerűbb spanyol, görög, bolgár és horvát tengerparti nyaralóhelyekre repül a Malév a nyári szezonban - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

A Malév átlagosan hetente összesen harminchét nyaraló járatot indít a legnépszerűbb mediterrán tengerparti és fekete-tengeri nyaralóhelyekre a nyári csúcsszezonban. Míg Barcelona új menetrend szerinti járatként került fel idén a légitársaság útvonal-térképére, addig Malaga és Split már több éve folyamatosan szerepel a nyári kínálatban. A Malév több, korábban hagyományosan charter járatként üzemelő útvonalát is megnyitotta az egyéni utazók számára.

Az idei szezonban Zakintosz, Rodosz, Heraklion, Korfu és Burgasz került be a menetrend szerinti járatok kínálatába a charterek közül. A nyaraló járatok mellett természetesen az olyan, egész évben közlekedő járatok is a turisták kedvence, mint például Várna, Larnaca és Isztambul, de a dél-európai és közel-keleti országok fővárosaiba - Róma, Athén, Madrid, Podgorica, Tel-Aviv, Damaszkusz és Amman - is ilyenkor utaznak a legtöbben.

A Malév összesesen 33 európai és közel keleti ország 51 városába biztosít naponta több mint 70 járatot a 2011. március 27-től 2011. november 5-ig tartó nyári menetrendi időszakban. A légitársaság code-share partnereivel együtt 42 ország 87 városát teszi elérhetővé utasai számára. A közös üzemeltetésű járatok közül kiemelkedő az American Airlines Budapest - New York JFK közvetlen járata, melyre Malév repülőjegy is vásárolható, csakúgy, mint az AA mintegy húsz észak-amerikai nagyvárosba közlekedő járatára.

Változások a járatokra történő bejelentkezésnél

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az utasok jegykezelésének rendjében is változások történnek. Április 12-től várhatóan június elejéig a check-in pultok hagyományos Schengen - nem Schengen célállomások szerinti elosztása megszűnik, ezért a Malév arra kéri minden kedves utasát, hogy tájékozódjon a repülőtér központi elérhetőségein arról, hogy járatára melyik terminálon (2A vagy a 2B) tud bejelentkezni. 

 

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm