6 °C Budapest

340 milliós lakásba költözik a tinisztár

2011. február 15. 18:02

Nem mindennapi születésnapi ajándékkal lepték meg rokonai a nemrég befutott 16 éves tinisztárt. Justin Bieber, a 2008-ban felfedezett kanadai R&B énekes szeretteitől megkapta élete első lakását, pedig még csak 16 éves.

A Los Angeles szívében található, teljes körűen felújított, 223 négyzetméteres luxusingatlanban minden megtalálható, amit egy 1.7 millió dollárt érő (342 millió forint) luxusingatlantól el is lehet várni. Található benne három hálószoba, valamint négy fürdőszoba. A nappaliban és a konyhában hófehér márványpadló gondoskodik a legmagasabb elvárásokat is kielégítő luxusérzésről.

 

(Forrás: Daily Mail)


Az ifjú énekes, amikor éppen nem világ valamely pontján turnézik, akkor barátaival kellemesen eltöltheti idejét a partiszobában, vagy a fűtött fedett medencében és gyógyfürdőben. A tinisztárnak a fitneszszobában pedig lehetősége van a fárasztó koncertekre való fizikai felkészülésre. Zenei tudását pedig a nappaliban helyet foglaló hófehér zongorán edzheti.

 

(Forrás: Daily Mail)


Meglepő, de az ingatlanban helyet kapott egy borhűtővel felszerelt bár is. Justin édesanyja és nagymamája - akik az ingatlant választották - nyilván hosszú távra terveztek, hiszen az államokban 21 éves kor alatt tilos alkoholt fogyasztani, így a milliomos palántának még sokáig nem lesz módja élvezni a bár nyújtotta örömöket.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

(Forrás: Daily Mail)


Az ifjú milliomos két luxusautóját, a 200 ezer dollárt (40,3 millió forint) érő mattfekete Ferrarit, valamint a több mint 220 ezer dollárt (44,3 millió forint) érő fehér Lamborghini Gallardot az épület alatt található mélygarázsban tudja leparkolni.

 

(Forrás: Daily Mail)


Bieber jelenleg új albumán dolgozik, amely 2011-ben jelenik meg. A lemez készítésében többek között olyan zenészek közreműködnek, mint Taio Cruz, illetve a Grammy-díjas amerikai hip-hop rapper Dr. Dre.

 

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm