Viagrát árul a Tesco! Lankadó érdeklődés, emelkedő forgalom

2010. szeptember 21. 05:20

Az áruházlánc becslése szerint brit férfiak millióinak szerelmi életét dobhatja fel az üzletek gyógyszertáraiban recept nélkül kapható készítmény. A kék tablettákat nyolc darabos kiszerelésben 52 fontért kínálják, miközben a konkurenciánál 55 fontba kerül a négyes csomag.

A multi közleménye szerint a termék szeptember 27-től országszerte 300 áruházban lesz elérhető a 40 és 65 év közötti férfiak számára. Az érdeklődőknek a vásárlás előtt ki kell majd tölteni egy nyomtatványt és át kell esni egy vérnyomás- és koleszterinszint-mérést tartalmazó szűrővizsgálaton.

Forrás: The Sun magazin

Az áruházak gyógyszertáraiban dolgozó alkalmazottak egy gyorstalpaló képzésen vesznek részt, ahol az orvosi megközelítés mellett arra is felkészítik őket, hogy miként kell bánni a félénk, ideges és bizonytalan vásárlókkal, valamint hogyan kell kezelni a túl magabiztos érdeklődőket.

Kék tabletta, fekete pénz

Az áruházlánc lépésével várhatóan piacot veszítenek a gyógyszerhamisítók. Idén nyáron Dubajban egy közel hétmillió hamis pirulát tartalmazó szállítmányt kapcsoltak le a hatóságok. A gyártó szerint azonban ez a fogás is csak a jéghegy csúcsa lehetett.

Az oktatók különböző helyzeteket szimulálnak, az eladóknak számos eshetőségre fel kell készülniük. Lesz olyan vásárló, aki alig találva a szavakat elmondja majd, hogy segítségre szorul, mert már nem képes arra, amire régen, ugyanakkor bizonyára lesznek olyanok is, akik csúnya szavakat használnak és közönségesen viselkednek.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az áruházlánc jelentős érdeklődésre számít egyrészt a kedvező árnak köszönhetően, másrész azért, mert becslések szerint a szigetországban 2,3 millió férfit érint a probléma.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 8. vasárnap
Mária, Adrienn
36. hét
Szeptember 8.
Kisboldogasszony
Szeptember 8.
A Magyar dal napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 7. 19:17