14 °C Budapest

Végre kiderült! Itt nyílik az első magyar Starbucks!

2010. május 6. 14:02

A Starbucks Coffee Company bejelentette, hogy még ebben az évben megnyitja az első Starbucks kávézóját Budapesten a WestEnd City Center bevásárlóközpontban -közölte a vállalat csütörtökön.

Izgatottan várjuk, hogy egy olyan országban, ami rég múltra visszatekintő, színes kávéházi kultúrával rendelkezik, a magyar vendégekkel is megosszuk az egyedülálló Starbucks élményt, amely felpezsdíti és gazdagítja az emberi lelket"- mondta Vladan Armus, a Starbucks közép- és kelet-európai régiójának márkavezetője. "Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ezen hagyomány továbbépítésének és egyúttal a helyi közösségi életnek is" - tette hozzá.

A környező országokban már fő a kávé
A régióban először 2008 januárjában, Prágában nyitott üzletet a világ legnagyobb és legismertebb kávézólánca, tavaly áprilisban Lengyelország következett. Ma összesen tizenegy Starbucks működik Prágában, Varsóban és Wroclawban.


"Magyarország a többi kelet- és közép-európai országhoz hasonlóan jelentős piacot jelent a Starbucks számára" - emelte ki Buck Hendrix, a Starbucks európai, közel keleti és afrikai régiójának elnöke.

 A Starbucks a világ legnagyobb kávézólánca: több mint 1700 helyszínen 29 európai, közel keleti és afrikai országban képviselteti magát.

 

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 699 918 forintot igényelnél 6 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 53 004 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 12,86%), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 53 149 forintos törlesztőt (THM 12,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Valamennyi eszpresszó alapú ital, melyet a Starbucks Európában és hamarosan Magyarországon is kínálni fog, 100%-ban a Fairtrade által bevizsgált eszpresszóból készül. A Starbucks és a Fairtrade közös célkitűzése, hogy elősegítse a vendégek és partnerek felelősségteljes és etikus döntését a kávéfogyasztás terén, mellyel egyúttal a kávétermesztők megélhetését is támogathatják. A Starbucks a Fairtrade által ellenőrzött kávé legnagyobb vásárlója az egész világon.

Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 5. szombat
Aurél
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?