5 tuti tipp: ajándék az utolsó pillanatban

2009. december 23. 04:33

A karácsonyi rohamban mindig előfordul, hogy az utolsó pillanatig halogatjuk egy-egy ajándék megvásárlását, ráadásul sokszor az ötlettelenség miatt butaságokat is megveszünk. A Pénzcentrum most öt olyan ajándéktippet mutat, amivel nem lehet mellényúlni.

Digitális képkeret

A boltok polcain már 10 ezer forint alatt is találkozhatunk ilyen eszközökkel: USB segítségével egyszerűen csak feltöltjük rá képeinket, amik a beállítás szerinti sorrendben és gyakorisággal váltogatják egymást. Ha ilyen ajándékban gondolkozunk, figyeljünk az egyszerű kezelhetőségre, a belső memória nagyságára, az energiafelhasználásra, és arra, hogy lehetőleg minél többféle képformátumot kezeljen. Manapság már kaphatóak különböző pluszfunkciókkal -például rádióval, ébresztőórával, hőmérővel- felszerelt modellek is.

Időjárás állomás

Fotó: hama.hu


3-4 ezer forinttól kezdődnek a csak egy hőmérővel rendelkező készülékek (természetesen ezek is mutatják a külső hőmérsékletet, páratartalmat). Azok, amelyek két egységgel (külső és belső) rendelkeznek, néhány ezer forinttal drágábbak, igaz, általában pontosabbak is. A csúcsmodellek már az internetről szedik le a legfrissebb előrejelzéseket, áruk 20-25 ezer forintnál kezdődik.

10 dolog, amit NE vegyél karácsonyra!

E-book

Fotó: koobe.hu


Az elektronikus könyvolvasó egy táblára hasonlító, kisebb könyv méretű eszköz, mely egy praktikus digitális kijelzővel van felszerelve. A készülék merevlemezén akár több ezer könyv is elfér, melyeket kényelmesen olvasgathatunk -mint egy igazi nyomtatott kiadványt. A termékek ára általában 50 ezer forintnál kezdődik, függően a memória méretétől és az extrafunkcióktól.

Ébresztőlámpa

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Fotó: philips.hu


Az ébresztőlámpa izzója fél órával a felkelés időpontja előtt halványan világítani kezd, és fokozatosan erősödő fényével ébreszt. Bizonyos készülékek beprogramozhatóak úgy is, hogy madárcsicsergéssel vagy tengermorajlással ébresszenek. Mi már 14 ezer forintért találtunk ilyen készüléket, a nagyobb elektronikai boltok kínálatában is szerepel.

Vízszűrő kancsó

Ezeket a speciális kancsókat szénszűrő-betétekkel szerelik fel, így javítja a csapvíz állagát, ízét. Ez a szűrő a vízkőlerakódásért felelős, változó keménységet okozó mészkövet távolítja el, de megtartja a vízben levő fontos ásványi anyagokat. 5 ezer forinttól kapható, az egy hónapra elegendő szűrőbetétek 1500 forintnál kezdődnek.

+1 tipp:

Ha tényleg S.O.S. van szükséged az ajándékra, nézz szét a Bookline honlapján, ahol ajándékodat akár 3 órán belül is kiszállítják.
Akár az utolsó pillanatban is vásárolhatsz - Bookline-interjú

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 3. szerda
Kornél, Soma
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm