30 °C Budapest

Zaciban Demi Moore aktfotója! Meztelen sztárokkal a művészcsőd ellen

2009. szeptember 16. 11:02

Kilátástalan anyagi helyzete miatt egy szerzői jogokra specializálódott hitelezőhöz fordult a nemzetközileg elismert 60 éves fotóművész, Annie Leibovitz. A fotós 24 millió dolláros adóssággal küzd, a fizetési határidő pedig a múlt héten lejárt. A végső megoldásnak a zenészekről, színészekről, valamint egyéb hírességekről készített aktok szerzői jogainak elzálogosítása tűnt.

A fotós tárgyalásokat kezdeményezett a hitelezővel a futamidő meghosszabbításáról, melyek ügyvédje szerint sikerrel zárultak, de a megállapodás pontos részleteit nem hozták nyilvánosságra.


Annie Leibovitz

A jogász megerősítette, hogy nem múltak el a viharfelhők, a fedezetként felajánlott ingatlanok valamelyikét mielőbb értékesíteni kell, a szerzői jogok elzálogosításából befolyó összegből pedig rendezni kell az eddigi elmaradásokat.

A művésznő a New York-i lakására és három egymással szomszédos elővárosi házra vett fel jelzáloghitelt még 2002-ben. Az ingatlanok felújítása rendkívül elhúzódott, az értékesítés pedig jelen körülmények között sokkal nehézkesebb, mint amire korábban számítani lehetett.

Az anyagi gondokat súlyosbította, hogy a felújítás során engedély nélkül végzett pinceásás károkat okozott a szomszédos ingatlan tulajdonosának, aki több millió dollárt perelt el a művésznőtől.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A pénz elment, az adófizetés és a havi törlesztők elmaradtak, a közüzemi számlákat sem tudta már fizetni Leibovitz. Végső megoldásnak a teljes életművének elzálogosítása maradt, így kerültek az erre szakosodott Art Capital Group birtokába a John Lennonról és Yoko Onoról, valamint a terhes Demi Moore-ról készített aktfotók szerzői jogai.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 1. hétfő
Tihamér, Annamária
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem