24 °C Budapest

Infiniti szalon nyílik a fővárosban: a luxus ismét válságállónak bizonyult

2009. május 23. 12:00

Megérkezett az Infiniti: az Infiniti Europe új autómárkát vezet be Magyarországon. Az első bemutató szalon a Gablini kereskedőház kizárólagos képviseletében a Váci úti Átrium Parkban nyílik meg júniusban. A bérleti tranzakció az Átrium Park egyik kizárólagos bérbeadó ügynöksége, az ESTON International segítségével valósult meg.

Az Infiniti Europe és a Gablini cégcsoport nemrég állapodott meg a prémium autómárka kizárólagos magyarországi forgalmazásáról. Az első európai Infiniti szalont 2008 októberében nyitották meg Párizsban, és azóta sorra nyíltak márkaképviseletek Európa-szerte. A prémium márkaképviselet és egyben bemutatóterem számára legalkalmasabb üzlethelyiség felkutatását a tavalyi év végén kezdte el a Gablini Csoport.

"A szalon kiválasztása rendkívüli körültekintést igényelt, hiszen a kialakításra váró bemutatóteremmel szemben komoly elvárásaink voltak, emellett az Infiniti szigorú arculati előírásainak is meg kellett felelnie. Az ideális helyszínt egy belvároshoz közeli, forgalmas és jó parkolási adottságokkal rendelkező pesti irodaház földszinti, utcafronti szintjén képzeltük el" - nyilatkozta a cég kereskedelmi igazgatója, Kovács Ákos.

A lehetséges helyszínek megtekintése során az Átrium Park nagy üvegportálos, különleges, ám visszafogott eleganciájú épületegyüttese nyerte el a cég vezetőinek tetszését, így 2009 márciusában sor került az üzletkötésre.

"Örömömre szolgál, hogy a folyamatosan fejlődő Váci út szerves részévé válhatunk. Az Átrium Park valóban üde színfoltja és úttörője az irodafolyosónak. Minden korábbi elvárásunknak eleget tesz mind külső, mind belső kialakítását tekintve." - vallotta a tulajdonos, Gablini Gábor.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Eston International Üzlethelyiség Divíziójának vezető tanácsadója, Kriston Szabina szerint ügyfelük határozott elképzelése nagyban megkönnyítette egyeztetésüket a fejlesztővel, a WING Zrt.-vel. A sikeres együttműködésnek köszönhetően minden feltétel teljesült ahhoz, hogy több mint 220 m²-en, az Átrium Park földszintjén nyílhasson meg az első magyarországi Infiniti szalon.

A válság következményeként a világon mindenhol csökkent az értékesített új autók száma. Magyarországon 2009 áprilisában 54%-kal kevesebb új autót adtak el, mint az előző év azonos időszakában. Ennek ellenére az új prémium autómárka bejövetele azt látszik igazolni, hogy a magasan pozícionált, kiváló minőségű termékekre mindig lesz kereslet, legyen az luxus irodaház, lakóingatlan, vagy ruházati cikk.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 2. kedd
Ottó
27. hét
Július 2.
UFO Világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm