32 °C Budapest

Soros: Kína beelőzheti Amerikát

2009. május 11. 11:02

Soros György szerint a pénzügyi válság lefelé tartó ciklusa hamarosan véget érhet, a nemzeti élénkítő csomagok hatása ugyanis kezd megmutatkozni.

A pénzügyi guru várakozásai szerint Ázsia lehet a feltámadás epicentruma, mely elsőként fogja túltenni magát a nehézségeken, Kína pedig beelőzheti az Egyesült Államokat a világgazdaság növekedési motorja címért folyó versenyben.

A Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott nyilatkozatában Soros kifejtette, hogy reményei szerint egy gyors talpraállás a korábbi lejtmenet mint egy felét visszahozhatja, utána pedig stagnáló időszak következhet. A devizaműveleteivel ismertté vált milliárdos szerint vajmi kevés az esély arra, hogy a dollár gyengülni kezdjen az euróval szemben a közeljövőben.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. augusztus 27. kedd
Gáspár
35. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?