17 °C Budapest

Háziőrizetben a híradós! Durva dolgok derültek ki...

Pénzcentrum
2008. november 27. 05:38

Áll a bál a philadelphiai KYW tévécsatornánál, két egykori képernyősükről ugyanis nem mindennapi dolgokat derített ki az FBI.

Az 51 éves Larry Mendte 3 év próbaidőt és 6 hónapos háziőrizetet kapott, amiért korábban rendszeresen kémkedett kolléganője után, akit a kiszivárogtatott információk miatt a bulvársajtó szinte folyamatosan a címlapon tartott.

Az "áldozat" a 36 éves Alycia Lane, aki azzal haragította magára idősebb kollégáját, hogy 780 000 dolláros fizetést harcolt ki magának, mely mintegy 53 000 dollárral haladta meg Mendte fizetését.

A férfi úgy érezte, hogy képernyőstársa megpróbálja aláásni a karrierjét, ezért több mint 500 alkalommal lépett be a hölgy email-fiókjába, hogy olyan kínos történeteket szivárogtasson ki a sajtónak, melyekkel megtépázhatja kolléganője hírnevét. A vita odáig fajult, hogy egyszer adásban is elhangzott a hölgy szájából, hogy kollégája már az 50-es éveit tapossa, míg ő épp most van felemelkedőben. (Az már szinte egyáltalán nem is meglepő, hogy Alycia bikinis képei az ő nevében küldve a cég házas kollégáit is végigjárták, így volt olyan eset, amikor egyenesen a feleség válaszolt a bemondónőnek.)

Az FBI tavasszal kezdett nyomozni, amikor a csatorna egyik munkatársa észrevette, hogy egy számítógépen Alycia privát emailfiókja van megnyitva, holott a hölgy akkor már nem dolgozott ott. (Korábban egy rendőrségi ügy miatt kirúgták, mely miatt jelenleg is perben áll a csatornával, a vádakat ugyanis ejtették.) Az FBI vizsgálata miatt természetesen azóta Larry Mendte is elvesztette állását.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 28. szombat
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?