13 °C Budapest

Ámokfutás Magyarországon: 1,7 milliót kaszáltak a szemfüles rendőrök

2011. június 8. 18:02

Közéttette honlapján a rendőrség a május havi "díjazott" sebességrekordereket. Az ámokfutókra kiszabott közigazgatási bírság összege összesen 1 millió 700 ezer forintra rúg.

2011. május 12-én, Pilis településen, lakott területen belül, 143 km/órával száguldozott az alábbi képen látható motoros, míg a megengedett legnagyobb sebesség 50 km/óra volt. A szabálysértésért 300 ezer forint közigazgatási bírságra számíthat, mivel 93 km/órával lépte túl a megengedett sebességet.

 

(Forrás: police.hu)


2011. május 19-én 141 km/h sebességgel közlekedett Debrecenben, lakott területen belül a következő képen látható motorkerékpár, a megengedett 50 km/óra helyett, 91 km/órával túllépve a megengedett legnagyobb sebességet. A motorosnak kiszabott közigazgatási bírság összege 300 ezer forint.

 

(Forrás: police.hu)


2011. május 22-én, Hajdúsámson belterületén rögzítette a traffipax - a megengedett 50 km/órás sebesség helyett - az alábbi 141 km/órával közlekedő motorkerékpárost. A gyorshajtó 50 km/órával lépte túl a megengedett legnagyobb sebességet, mely manőverért 300 ezer forintos közigazgatási bírságot fizethet.

 

(Forrás: police.hu)


2011. május 04-én, a 47-es számú főúton, lakott területen kívül, a megengedett 90 km/óra sebesség helyett 189 km/órás sebességgel közlekedett a következő képen látható gépjármű. A megengedett legnagyobb sebességet 99 km/órával lépte túl. A közigazgatási bírság összege 200 ezer forint.

 

(Forrás: police.hu)


2011. május 24-én 242 km/órás sebességgel közlekedett az M6-os autópályán az alábbi képen látható gépjármű, a megengedett 130 km/óra helyett. A vétkes sofőr 112 km/órával lépte túl az autópályán megengedett legnagyobb sebességet. A kiszabott közigazgatási bírság összege 200 ezer forint.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

(Forrás: police.hu)


2011. május 24-én, az M3-as autópályán rögzítette a traffipax - a megengedett 130 km/órás sebesség helyett - a következő képen látható 235 km/órával közlekedő járművet. Az ámokfutó 105 km/órával lépte túl a megengedett legnagyobb sebességet. A közigazgatási bírság összege 200 ezer forint.

 

(Forrás: police.hu)


2011. május 18-án 229 km/órás sebességgel közlekedett az M3-as autópályán az utolsó képen látható személygépkocsi, a megengedett 130 km/óra helyett. A száguldozó sofőr 99 km/órával lépte túl a megengedett legnagyobb sebességet, 200 ezer forintos közigazgatási bírságra számíthat.

 

(Forrás: police.hu)

 

 

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 29. vasárnap
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
A siketek világnapja
Szeptember 29.
Tengerészeti világnap
Szeptember 29.
A fehér kendő napja
Szeptember 29.
A szív világnapja
Szeptember 29.
A Szentírás vasárnapja
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 28. 19:20